013 logo
Rockacademie Graduation Showcase
Rockacademie Graduation Showcase

Rockacademie Graduation Showcase

Tijdens deze Graduation Showcase van de Rockacademie zullen 4 afstuderende artiesten hun talent bewijzen voor publiek en jury. Vanavond betreden Jaro Heijster, Bo Knippels, Tom Groenendaal en Marwan Ahmed het podium.

De eerste afstudeerder vanavond is JARO. De veelzijdige music producer is ook zanger, toetsenist en verantwoordelijk voor de live-productie. De insteek is het maken van een eigenzinnige mix met verschillende genres. Verwacht tijdens deze showcase diverse songs met de constante Jaro-sound

Vervolgens voert Penny Roox (Bo Knippels) je mee naar een vergeten wereld waar gedoemde liefde de baas is. Met haar reverb-overgoten sixtiespop zoekt zij naar schoonheid in het tragische en waarheid in het wonderlijke. 

Hierna brengt zanger en gitarist Tom Greendale met zijn muzikale concept Winterland Revival een ode aan de bands die de beroemde Winterland Ballroom in San Francisco aandeden. Tom en zijn band bieden een eclectische mix van blues, soul en door jam bands geïnspireerde jazz 

Marwan Ahmed zal op zijn beurt de laatste showcase-avond van deze reeks afsluiten. Marone is een 24-jarige rapper uit Maastricht. Eerder stond hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland en eind 2016 bracht hij zijn EP 'Korte Zomers, Lange Winters' uit. Sindsdien heeft Marone als artiest en producer gewerkt aan de track 'Laat Mij' van Kosso ft. Lijpe en werkte hij samen met onder andere Kippie en Ashafar. Afgelopen zomer bracht Marone zijn mixtape L.I.E.Z uit. In december werd hij de winnaar van FunX Talent Vibes. 

  

  • Price
  • Date Tue 25 Jun '19
  • Location Next
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.