013 logo
Disco Snolly XXL
Disco Snolly XXL
Sold out

Disco Snolly XXL

Disco Snolly komt naar 013, en dit keer gaan ze XXL!

Samen met haar team is Snolly maar tevreden met één ding, namelijk alleen maar lachende gezichten van oor tot oor, knuffelende vrienden en stelletjes en vooral alle nummers keihard meeblèren boven op haar zelfgemaakte podiumblokken!

Haar eigen DJ's hebben allemaal hun eigen disco-expertises: de één laat je genieten van de beste 12 inch vinylplaten, de ander gooit de grootste klassiekers en hits achter elkaar en misschien verrast weer een andere je wel met de grootste onbekende pareltjes. Af en toe een hippe plaat tussendoor, maar wel altijd met disco-invloeden!

Snolly heeft haar eigen team welke ze het hele land door stuurt om haar liefde en discovibe te verspreiden! Het zijn de afgevaardigden van hét discofeestje van Nederland: Team Disco Snolly. Een hogere concentratie Snolly ga je niet krijgen. Een DJ met de grootste disco klassiekertjes, gemengt met wat 80's hier en daar en dat in een house-sausje, zodat de energie je om de oren raast! Haar team is compleet met twee volledig in pailletten gehulde Angels <3 

Sold out
  • Price
  • Date Sat 21 Dec '19
  • Location Next
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.