013 logo
Agnes Obel
Agnes Obel
Rescheduled

Agnes Obel

Deze show is verplaatst naar dinsdag 17 augustus 2021. Gekochte tickets blijven geldig. Kopers van tickets ontvangen per mail meer informatie.

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Concerten en festivals die in die periode in 013 gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. We vragen jullie om je geduld, we doen ons best om ook voor dit event een nieuwe datum te vinden. 

Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum: je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Wordt het evenement definitief afgelast of ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kan je een voucher ter waarde van de aankoop, inclusief (service)kosten, aanvragen die later ingewisseld kan worden voor een show in 013. Deze voucher blijft 24 maanden geldig. Je kan ook je ticketgeld doneren aan 013 of restitutie aanvragen. Zodra er meer bekend is over deze show, ontvang je een update van ons per mail.

Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen bij 013 om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. Zodra we meer informatie hebben over deze show, komen we bij je terug. Tot die tijd: stay safe!


Sinds haar debuut ‘Philharmonics’ uit 2010 weet de Deense wondervrouw Agnes Obel mensen over de hele wereld te ontroeren met haar fragiele stem en ingetogen pianospel. Met singles als ‘Riverside’, ‘The Curse’ en ‘Dorian’ kreeg de zangeres zowel concertzalen als festivalweides muisstil. Na twee succesvolle albums en tours over de hele wereld, trok Obel in 2015 naar Berlijn om te werken aan een nieuw album. Met haar ambitieuze release in 2016, Citizen of Glass, die spookachtige elektronica, spraakmodulatie en een monofone synthesizer uit de late jaren '20 in de mix introduceerde, wist ze een nieuwe spannende weg in te slaan. Dit wordt op het podium naar een hoger niveau getrokken met een celliste, een violiste en een percussionist, die samen met haar pianospel je haren overeind laten staan.

Maar de zangeres komt met nieuw materiaal naar onze Main. Eind februari komt haar vierde album 'Myopia' uit waarvan de eerste spookachtige singles 'Island of Doom' en 'Broken Sleep' veel goed beloven. Doe je ogen dicht en laat je meeslepen door Agnes Obel. 

De support komt van River Into Lake, het indie-pop project van Boris Gronemberger (Girls in Hawaii-Françoiz Breut - Castus a.o.)

Rescheduled
  • Price
    • €41.90
    Incl. service fee
  • Date Fri 07 Aug '20
  • Location Main
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.