013 logo
Rolf Sanchez
Rolf Sanchez

Rolf Sanchez

We hebben goed nieuws: De show van Rolf Sanchez op donderdag 18 november gaat door! Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zal de show plaatsvinden in een seated setting in onze Main. De zaal open tijd is vervroegd tot 18:30, de aanvangstijd van Rolf Sanchez is 20:00.

Het is verplicht om - naast je toegangsticket - bij binnenkomst een vaccinatiebewijs OF een negatief testresultaat of herstelbewijs te overleggen. Om jouw bezoek zo aangenaam én veilig mogelijk te maken, lees jehier de belangrijkste informatie met betrekking tot COVID-19.

Voorafgaand aan de show kun je voor jou en je gezelschap dranken en consumpties halen bij onze bar. De bar zal om 20:00 gesloten worden.

De Dominicaans-Nederlandse Rolf Sanchez is op dit moment de grootste en meest succesvolle zanger van Nederland op het gebied van Latin muziek. Met niet minder dan drie nummer 1 hits in de US Billboard en uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika is hij goed op weg om de wereld te veroveren als een succesvolle popartiest.

De King of Dutch Latin Music keerde in 2019 terug uit de VS waarna hij deelnam aan ‘De Beste Zangers van Nederland’. Uit dit programma kwam het nummer 'Pa Olvidarte' voort, een duet samen met Emma Heesters. Dit nummer kreeg de hoogste positie in de hitparade en belandde binnen drie weken in de top 5. Rolf blaast je weg met zijn vocale kunsten en laat je dansen alsof je echte Latin heupen hebt!

  • Price
    • €27.90
    Incl. service fee
  • Date Thu 18 Nov '21
  • Location Main
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.