013 logo
Guus Meeuwis
Guus Meeuwis
Sold out

Guus Meeuwis

The Road to Groots

Het is inmiddels bijna drie jaar geleden dat Guus Meeuwis met zijn Groots met een zachte G concerten neerstreek in het Philips Stadion in Eindhoven. Met 35.000 man groots feest vieren, dat zal best weer even wennen worden. Guus helpt je op weg met ‘The Road to Groots’

Ik hoef jullie niet te vertellen wat feesten is. Ik hoef jullie niet te leren hoe je moet zingen, dansen en springen. Dat heb ik in al die jaren al vaak genoeg gezien. Ik wil je ook niet voorbereiden op het feest. Je bent heus niet vergeten hoe leuk het kan zijn.

Ik wil je op een leuke manier lekker maken voor het grootste feest van het jaar wat we al veel te lang hebben moeten missen. En dat gaan we doen met ‘The Road to Groots’, aldus Guus Meeuwis.

Op ‘The Road to Groots’ neemt Guus Meeuwis je mee door de 15-jarige rijke geschiedenis van Groots met een zachte G. Iedere maand lanceert hij een nieuwe show. De zanger gaat daarbij in stappen van klein naar steeds groter om uiteindelijk te eindigen in het Philips Stadion met zijn Groots met een zachte G concerten op 10, 11 en 12 juni.

Guus opent het drieluik op 4 maart met een trip down memory lane in 013. Een theatershow over 15 jaar Groots met een zachte G in een seated setting.

Schrijf je in voor ‘The Road to Groots’

Kaartverkoop voor ‘The Road to Groots’ gaat op basis van inschrijving.

Schrijf je hier in en je ontvangt een mail met een link naar de kaartverkoop. De kaartverkoop voor deze show start vrijdag 25 februari om 10.00 uur.

Het betreft hier een seated show waardoor het gebruik van Testen Voor Toegang (1G) niet nodig is. Verder zijn er op deze datum geen andere speciale coronamaatregelen van toepassing. 

Sold out
  • Price
    • €47.50
    Incl. service fee
  • Date Fri 04 Mar '22
  • Location Main (seated)
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.