013 logo
DROELOE + WHAT SO NOT
DROELOE + WHAT SO NOT

DROELOE + WHAT SO NOT

 • Bodysync (Giraffage & Ryan Hemsworth)
 • Eauxmar

DROELOE is het driedimensionale audiovisuele project van de Nederlandse producer Vincent Rooijers, waarbij zijn future bass beats samenkomen met video en grafische kunst. Hij is zelden nog in Nederland te zien, en als dat al zo is, is het onderdeel van een tour waarbij een grote NL show één van de vele stops is. Eerder stond hij al op gerenommeerde festivals als Coachella, Tomorrowland en Lowlands. DROELOE kwam op onder de vleugels van San Holo en diens label bitbird, maar doet het zelf inmiddels minstens zo goed.

Het Australische What So Not werd opgericht door Chris Emerson en Harley Streten (beter bekend als Flume). Nadat Streten de groep verliet, ging Emerson solo verder en met succes. Hij bracht tracks uit samen met Skrillex, Noisia en -jawel- San Holo, maar ook met bands als Toto en DMA’s. Zijn meest recente release is Mr Regular met Oliver Tree en Killer Mike.

Future bass producers Giraffage en Ryan Hemsworth zijn samen de nieuwe act Bodysync. Het debuutalbum ‘Radio Active’ is net uit, waarop hun kenmerkende video game bliepjes en house samen komen, met vocalen van oa Tinashe en Nite Jewel. Bodysync is 18 november voor het eerst in Nederland te zien.

De avond wordt geopend door de Nederlandse producer EAUXMAR, die op zijn 18e al getekend werd op Martin Garrix’ STMPD records. Hij is echter niet dezelfde muzikale richting opgegaan en maakt nu warme en verrassende elektronica, in de hoek van Mura Masa en Disclosure.


---

Vanavond is het zover de show van DROELOE + What So Not in 013, maar voor het zover is hebben we nog één laatste update voor je. Er is namelijk besloten dat voor elk gekocht ticket er een +1 meegenomen kan worden. 1 ticket geeft dus toegang voor 2 personen. Dat is lekker toch! Naast het vinden van een vriend, vriendin, buurman of je favoriete familie lid, hoef je verder geen extra stappen te ondernemen. Bij binnenkomst zal het ticket gescand worden en bij een valide ticket kan jouw +1 mee naar binnen.

Één ticket geeft dus toegang tot twee personen.

 • Price
  • €25.00
  Incl. service fee
 • Date Fri 18 Nov '22
 • Location Main
Timetable
 • Doors open
 • Start
 • End
A detailed timetable will be announced in the week of the event.