013 logo
Go! Sherelle + Breaka + Yazzus + French II
Go! Sherelle + Breaka + Yazzus + French II

Go! Sherelle + Breaka + Yazzus + French II

Tickets alleen nog verkrijgbaar bij onze Boxoffice voor €24,50 (incl. Servicekosten). Het ticket geeft ook meteen toegang tot onze Subquake x Pendulum avond in de Main.

GO! Is terug en we zijn blij om de volgende line up aan te kondigen. Tijdens deze avond representen we de UK underground scene met niemand minder dan SherelleBreaka, Yazzus & French II.

Sherelle de koningin van footwork jungle en ritmes in hoge snelheid komt naar 013! Ze werd al benoemd door 3voor12 als de beste act van Dekmantel 2022. Haar DJ sets zitten vol met footwork, juke, jungle en drum ’n bass. Next up is Yazzus! Een voormalig 6Figure Gang lid die vaak de decks deelde met Sherelle, LCY, Fauzia, Jossy Mitsu en Dobbs. Geïnspireerd door de UK hardcore mixt Yazzus stuiterende grooves in verschillende tempos en stijlen. Wie er ook uit de UK komt is Breaka. Hij houd de 130 bpm sectie fris met zijn ritmes vol breaks en vernieuwende percussie. Hij speelt niet vaak in NL dus dit is er een om niet te missen. Als laatste hebben we onze resident French II! Hij bracht voor de zomer zijn nieuwe EP uit op Incercept, waarvan zijn track ‘Frequency’ regelrecht een festival banger werd.

Laten we dit een onvergetelijke nacht maken!
We hopen jullie allemaal te zien in onze NEXT Stage op 26 november.

XoXo GO! Crew

  • Price
  • Date Sat 26 Nov '22
  • Location Next
Timetable
  • Doors open
  • Start
  • End
A detailed timetable will be announced in the week of the event.