013 logo
Ozark Henry
Ozark Henry

Ozark Henry

Ozark Henry is een van de vele alter ego’s van Belgische artiest Piet Goddaer, en wordt gezien als een van de meest invloedrijke “stemmen” in 3D immersive sound. Niet voor niks is zijn grensverleggende werk dan ook te zien geweest in TEDx, Google NY Talks en op het Holodeck bij AES NY. 3D Audio of immersive geluid is de toekomst van audio. Het biedt een realistische geluidservaring zoals nooit tevoren. Door de luisteraar volledig onder te dompelen in een cocon van levensecht geluid, wordt de de sensatie van er echt 'te zijn' gecreëerd. Hoe dichter bij levensecht geluid, hoe meeslepender het effect!

Hij wordt internationaal geroemd om zijn werk niemand minder dan David Bowie noemt zijn debuut album uit 1996 zelfs een van zijn persoonlijk favorieten. Henry’s muzikale stijl beslaat een grote range; van avant-garde electronica tot pop en klassieke muziek. Ook mag hij een mooi rijtje samenwerkingen op zijn naam schrijven: van Jah Wobble en Jackie Liebezeit tot het Metropole Orkest en Belgian National Orchestra.
We hoeven je niet meer te vertellen dat Ozark Henry een man van alle markten thuis is, naast artiest is hij ook maatschappelijk betrokken. Hij is een goodwill-ambassadeur van de Verenigde Naties tegen de mensenhandel en werkt samen met het VN-Bureau voor drugs- en misdaadbestrijding (UNODC) en plaatselijke ngo's om mensen bewust te maken van deze moderne vorm van slavernij.

  • Price
    • €23.30
    Incl. service fee
  • Date Sat 20 May '23
  • Location Next
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.