013 logo
Rockacademie Afstudeershows
Rockacademie Afstudeershows

Rockacademie Afstudeershows

Night 2

Vanavond is er talent van de Rockacademie te gast in 013! Tijdens deze avond zullen verschillende acts het podium betreden voor hun afstudeershow. Kom gerust kijken welk talent er op het podium staat want de toegang is gratis!

Maaike Girardin laat zich inspireren door nostalgie, wanderlust, spiritualiteit en liefde. Maaike neemt je mee op avontuur, zonder te weten waar je naartoe gaat. Samen met getalenteerde musici van de Rockacademie, AMPA jazz en klassiek, uit onder andere Italië, Noorwegen, Spanje, Nederland, Syrië en Egypte brengt ze een intieme show.

sosesina is de vrijere versie van Josephine Godschalk. De intimiteit en fijne nuances in haar stem raken een gevoelige snaar, en niet alleen bij de luisteraar. Gelaagde vocalen in combinatie met een goede hoeveelheid gitaarspel, vertaalt zich naar een mooie blend van Jeff Buckley, Joni Mitchell en Rufus Wainwright.

Miss Starling creëert haar eigen kleine universum met een sprookjesachtige uitstraling. Haar elektronische indie-pop songs worden beschreven als fris, catchy en dromerig. Met haar ontwapenende persoonlijkheid zet ze altijd een sprankelende performance neer.

  • Price
  • Date Wed 21 Jun '23
  • Location Next
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.