013 logo
The Dead Daisies
The Dead Daisies

The Dead Daisies

  • Spike

Tien jaar geleden braken The Dead Daisies door in de muziekwereld. Hun missie was om goede ouderwetse rock in de stijl van de jaren 70 te creëren, enkele van de beste muzikanten ter wereld bij elkaar te brengen en een geweldige tijd te hebben om rockmuziek levend te houden.

The Dead Daisies zijn sinds de release van hun titelloze album in 2013 alleen maar sterker geworden. Ze hebben zes studioalbums, een live-album en een coversalbum uitgebracht voor een groeiend leger fans over de hele wereld en worden geprezen door de internationale media in een tijdperk waarin Rock keer op keer dood is verklaard.

Ze hebben enkele ongelooflijke eenmalige optredens en speciale hoogtepunten gehad in het afgelopen decennium, waaronder het delen van podia met enkele van 's werelds grootste rockbands, waaronder Kiss, Guns N' Roses, Scorpions, Aerosmith, Def Leppard, Bad Company, Whitesnake, ZZ Top, Foreigner, Judas Priest en de Hollywood Vampires.

Ter ere van een Decennium van Rock brengen The Dead Daisies een 'Best Of'-album uit, met enkele van de favoriete nummers van de band van de afgelopen tien jaar. John Corabi (Motley Crue/The Scream) keert terug naar de band voor de tournee van 2023, met bassist Michael Devin (bekend van Whitesnake) die zich bij David Lowy (Mink/Red Phoenix), Doug Aldrich (Whitesnake/Dio) en Brian Tichy (Foreigner/Ozzy Osbourne) voegt. Dus zet het volume omhoog, geniet van de rit en rock mee met The Dead Daisies!

Special guest deze avond is Spike. Spike, ook wel bekend als Jonathan Gray, is een opvallende figuur in de Britse rockmuziek. Als oprichtend lid en frontman van de rockband The Quireboys heeft Spike een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van het kenmerkende geluid en de populariteit van de band.

  • Price
    • €32.80
    Incl. service fee
  • Date Sun 12 Nov '23
  • Location Next
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.