013 logo
CLARK + INEFFEKT
CLARK + INEFFEKT

CLARK + INEFFEKT

Sus Dog Live

De show van Clark + Ineffekt op woensdag 8 november wordt verplaatst naar een andere locatie, namelijk Club Smederij. Daarmee is dit de eerste 013 op locatie in deze bijzondere industriële club. 

In electronic music’s never-ending battle between man and machine, he’s seeking a third way.” - Pitchfork

De Britse elektronische muziek producer en componist Chris Clark is sinds begin 2000 actief en bracht verschillende albums en EP’s uit, onder andere op het legendarische Britse indielabel Warp Records. Hoewel zijn stijl zich niet laat vangen is deze meestal omschreven als een blend van IDM, glitch en experimentele elektronische elementen uit techno, ambient en klassieke muziek. Gedurende zijn carrière heeft Clark lovende kritieken gekregen voor zijn albums. Enkele opvallende releases zijn Clarence Park (2001), Body Riddle’ (2006), Totems Flare (2009), Iradelphic (2012), Clark’ (2014), Death Peak’ (2017) en ‘Playground In A Lake’ (2021). Elk album toont het vermogen om meeslepende, sonische landschappen te creëren die variëren van spookachtig, atmosferisch en energiek. Dit jaar bracht hij zijn studio album genaamd Sus Dog’ uit op zijn eigen label Throttle Records, waarbij hij zich meer richtte op door vocaal geleide tracks, met als hoofdelement zijn eigen stem. Omdat dit nieuw terrein was vroeg Clark om hulp; zo werd de plaat begeleid en mede-geproduceerd door Thom Yorke, die de vocalen en bas verzorgt op het nummer ‘Medicine'. Clark brengt voor zijn show op woensdag 8 november een toegankelijk en dansbaar geluid.

Ineffekt
opent de show voor Clark op 8 november. De producer/dj is niet gebonden door genre of bpm, maar brengt in zijn werk allerlei klankwerelden en tempo’s samen tot een kleurrijke sound. Op 11 augustus komt zijn nieuwe EP 'High Hopes' uit op het Tilburgse Intercept label en deze zomer is hij verder nog te zien op o.a. Lowlands en ITGWO. 

  • Price
    • €25.50
    Incl. service fee
  • Date Wed 08 Nov '23
  • Location Overig
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.