013 logo
Spacer Woman + Surf 2 Glory + Tjade
Spacer Woman + Surf 2 Glory + Tjade

Spacer Woman + Surf 2 Glory + Tjade

Als een van de meest opwindende opkomende talenten uit Berlijn staat Spacer Woman in het middelpunt van een opkomende scene, ingebed in een divers & genre-vloeibaar geluid: dansvloer-georiënteerde, hard-hitting selecties, gemixt met een vlaag van ravey synths & sensuele vocalen.

Surf 2 Glory is een Berlijns dj-duo gevormd door Sanaz en Galleur. Ze maken deel uit van de Berlijnse groepen Club Heart Broken en Venus Vessels. Hun muziek brengt je bijna met de snelheid van het licht in hogere sferen heeft een zelfgenoemd soort lesbische Ernie en Bert-energie in de booth. Het duo schrikt er nooit voor terug om het publiek de meest grillige house- en trancemuziek voor te schotelen die er is. Interessant genoeg hebben recente studies aangetoond dat het menselijkerwijs onmogelijk is om te stoppen met glimlachen tijdens een Surf 2 Glory set.

De in Friesland geboren Tjade groeide op als idolaat van Tiësto, Armin van Buuren en Don Diablo, dus het was geen grote verrassing dat hij al snel achter de decks stond. In zijn studententijd in Groningen, de stad die bekend staat om zijn wilde underground muziekscene, werd zijn jeugdpassie een serieuze zaak. Tjade heeft sinds zijn doorbraak in 2019 verschillende EP's, edits en remixes uitgebracht op labels als Live at Robert Johnson, Mule Musiq, Bordello a Parigi, Dar Disku. Verwacht een uiterst dansbare geluid dat ergens tussen trance, electro en (neo)italo in ligt.

  • Price
  • Date Fri 10 Nov '23
  • Location Next
Timetable
  • Doors open
  • Start
  • End
A detailed timetable will be announced in the week of the event.