013 logo
Teddy Swims
Teddy Swims

Teddy Swims

I've Tried Everything But Therapy Tour
 • Paul Russell

Wegens overweldigende bellangstelling komt er een tweede show van Teddy Swims op zaterdag 11 mei. Klik hier om naar het evenement te gaan.

Teddy Swims, geboren in Atlanta als Jaten Dimsdale, werd bekend door het plaatsen van covers op TikTok en Instagram, zoals 'Blinding Lights' (The Weeknd), 'You’re Still The One' (Shania Twain) en 'Don’t Stop Believin’ (Journey), allemaal vanuit zijn slaapkamerstudio. Met zijn EP 'Unlearning' uit 2020 maakte hij de overstap naar originele nummers en kreeg hij erkenning van platforms als Billboard, Rolling Stone en The Late Show met Stephen Colbert. Met meer dan 500 miljoen wereldwijde streams en 8 miljoen volgers op sociale media is Teddy, die soul, rock en pop mengt, een rijzende ster geworden, mede dankzij samenwerkingen met Meghan Trainor, Armin van Buren en Elley Duhé. De 31-jarige singer-songwriter releaste kortgeleden zijn debuutstudioalbum 'I've Tried Everything But Therapy (Part 1).' Ondanks het feit dat hij sinds 2019 aan het toeren is, heeft Teddy vier jaar besteed aan het schrijven van dit emotioneel resonerende album, waarin hij zijn eigen problemen aanpakt en genezing omarmt. Het album, dat in delen wordt uitgebracht, weerspiegelt zijn eigen reis van zelfontdekking en nodigt luisteraars uit om zich te verbinden met zijn worstelingen.

Deze avond zal Paul Russell de support verzorgen! Deze Amerikaanse rapper en zanger kun je kennen van de single ‘Lil Boo Thang’ die in 2023 viral is gegaan op TikTok. Russell maakt jazzy hiphop en r&b met invloeden vanuit veel verschillende genres.

Let op: op de datum van deze show vinden er werkzaamheden plaats aan het spoor rondom Tilburg. Hierdoor rijden er geen treinen van en naar Tilburg, en wordt er vervangend busvervoer ingezet. We raden je aan om je reis kort voor vertrek te plannen en gebruik te maken van de NS reisplanner. Houd rekening met een langere reistijd van en naar Tilburg.

 • Price
  • €37.80
  Incl. service fee
 • Date Fri 10 May '24
 • Location Main
Timetable
MAIN
 • Zaal Open
 • -
  Paul Russell
 • -
  Teddy Swims
Timetable (subject to change)