Jus d'Orange
Toon menu
do 27 apr '17

(Koningsdag x 013)

Jus d'Orange

Juan Sanchez + Tripeo + Pablo Discobar Soundsystem + Anbu + Snelle Jelle + Drivah + nog veel meer

Locatie:
Overig
Datum:
do 27 apr '17
Entree:
Gratis
Zaal open:
14:00u
Aanvang:
14:00u
Eindigt om:
01:00u
Genre:
hiphop, pop-rock, dance, 00:13

Vers van de pers!

013 presenteert: Jus d’Orange. Een bijzonder fris koningsfestival voor iedereen rondom ons eigen paleis aan de Veemarktstraat. Met meer dan 20 liveacts & DJs verdeeld over drie unieke buitenpodia, ben je op Jus d’Orange tussen 14:00 uur en 01:00 uur de koning te rijk. Het mooiste van alles is dat Jus d’Orange voor iedereen gratis toegankelijk is!

Loadingdock Stage
Waar het loadingdock op showdagen wordt gebruikt om schitterende gitaren of gigantische drumstellen naar binnen te halen, maken tijdens Jus d’Orange house- en technoliefhebbers zich hier het hof. Een fantastische plek om te ‘troonraven’ en tegelijkertijd een uniek inkijkje te krijgen achter de schermen van 013.

Line-up: Juan Sanchez + Tripeo + Pablo Discobar Soundsystem + Ben Penn + more TBA

Boxoffice Stage
We zijn deftig nu, we zijn deftig! Speciaal voor deze gelegenheid brengen Nederlandse toprappers en DJs bovenop (!) onze Box Office de juice die je op Koningsdag nodig hebt. 

Line-up: Anbu + Snelle Jelle + Drivah + Dokter Moon + more TBA

Window Stage
Dans de Troon! De karakteristieke etalage van 013 dient tijdens Jus d’Orange eenmalig als glazen koets met daarin verschillende DJs. De exacte invulling houden we nog eventjes geheim, maar dat het sappig wordt staat vast.

Line-up TBA