De Jeugd Van Tegenwoordig
Toon menu
vr 1 dec '17

De Jeugd Van Tegenwoordig

Locatie:
Main Stage
Datum:
vr 1 dec '17
Zaal open:
19:00u
Aanvang:
20:00u
Genre:
hiphop
Entree:
€ 27,60

De genoemde prijs is incl. € 2,60 servicekosten.

De Jeugd van Tegenwoordig is er weer! Het virtuoze viertal (Faberyayo, Willie Wartaal, Vjèze Fur en superproducer Bas Bron) brengt binnenkort een nieuw album uit en ze kunnen niet wachten om het publiek hier live op te trakteren.

Geroemd om hun energieke liveshows, extravagante verschijning en nummers barstensvol bizarre teksten kon niemand de laatste jaren meer om de rapformatie heen. Zo hebben ze o.a. de Alpha op Lowlands volledig ondersteboven gezet met hits als ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’ en ‘Hollereer’ en ook op Pinkpop braken ze de tent af. Na het vijfde studioalbum ‘Manon’ leek het vervolgens stil te worden, maar schijn bedriegt: de mannen lanceerden ‘Watskeburt?!’, een musical vol aanstekelijke rariteiten en muziek. Daarnaast waren er solo-projecten van Faberyayo (met Stippenlift) en Bas Bron (als Fatima Yamaha), lanceerde Vjèze Fur zijn eigen kledinglijn en was Willie Wartaal veelvuldig te zien op nationale televisie.

De nieuwe tour is het volgende hoofdstuk in het succesverhaal van De Jeugd van Tegenwoordig, en vanavond begint dat met de glorieuze terugkeer bij 013!