Cameretten
Toon menu
do 12 apr '18

Cameretten

Locatie:
Jupiler Stage
Datum:
do 12 apr '18
Zaal open:
19:00u
Aanvang:
20:00u
Entree:
€ 15,10

De genoemde prijs is incl. 2,60 servicekosten

Cameretten, dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Laat je verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en zie de topcabaretiers van de toekomst! 

In 1966 organiseert een groep studenten een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Het festival groeit uit tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. 52 jaar later is het festival nog steeds hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek. 

De drie finalisten van Cameretten 2017 gaan in 2018 op tournee de Nederlandse clubs in. Voor het eerst zullen naast de theaters ook heel bewust de clubs aangedaan worden, aangezien comedy ook daar perfect tot zijn recht komt en comedy steeds vaker buiten het reguliere theater treedt. De finalisten staan te popelen om hun podiumkunsten aan het grote publiek te laten zien en zijn donderdag 12 april in 013!