G-Eazy
Toon menu
do 24 mei '18

G-Eazy

+ Stefflon Don + Yung Pinch

Locatie:
Main Stage
Datum:
do 24 mei '18
Zaal open:
18:30u
Aanvang:
19:30u
Genre:
hiphop
Entree:
€ 38,40

De genoemde prijs is incl. inclusief €3,40 servicekosten.

De "James Dean of Rap" komt naar 013! Een bijnaam die G-Eazy verdiende met zijn voorliefde voor zwarte leren jackets, strak naar achter gekamde pompadour en voorliefde voor samples uit de jaren '50.

De afgelopen jaren heeft het succes van de Amerikaanse rapper alle denkbare verwachtingen overtroffen. Na de release van zijn tweede album 'When It's Dark Out' verandert alles wat G-Eazy aanraakt in goud en stapelen de hits zich op. Zijn duet met zangeres Bebe Rexha, 'Me Myself & I' leverde al meer dan een miljard (!) streams op, en de top lijkt nog niet bereikt voor de rapper die ooit voor €5,- zijn mixtapes aan de man bracht op het schoolplein. 

In 2017 kwam zijn meest recente werk 'The Beautiful & Damned' uit. Op het album werkt G-Eazy samen met grote namen als Halsey (zijn vriendin), Charlie Puth, Kehlani en Bay Area rap-veteraan E-40. De romantische videoclip van zijn duet 'Him & I' met Halsey schoot de charts in, en ook banger 'No Limit' is niet te stoppen. Zeker niet nadat de remix met rap-grootheden A$AP Rocky, Cardi B, French Montana en Juicy J verscheen. Dat dit een avond wordt die je niet snel gaat vergeten is zeker!

Support komt van Stefflon Don. De powerchick uit de UK brak in 2017 definitief door met een frisse hiphopsound vol Jamaicaanse invloeden. Zo bracht de 'bad gyal' tracks uit met o.a Lil Yachty, French Montana en killde ze deze zomer Lowlands en Encore Festival. In Nederland kenden we haar al langer door dé clubbanger van 2016: Popalik (samen met Cho). 

Tot slot, is er back-up van Yung Pinch. De 20-jarige rapper uit Californië brengt je met zijn lange haren en  'wavey' sound in precies de juiste vibe. Check zijn album 714Ever als bewijs.