Seasick Steve
Toon menu
wo 4 jul '18

Seasick Steve

Locatie:
Main Stage
Datum:
wo 4 jul '18
Zaal open:
19:00u
Aanvang:
20:00u
Genre:
blues-roots-americana, indie, singer-songwriter-folk
Entree:
€ 31,60

De genoemde prijs is incl. €2,60 servicekosten.

Seasick Steve wordt getypeerd als een buitengewone artiest sinds hij bekend werd bij het grote publiek met zijn ongelooflijk rauwe, krachtige emotionele uitvoeringen op tv. Het zijn ook die verbazingwekkende en meeslepende live-shows waar Seasick Steve en zijn drummer Dan Magnusson het beste tot hun recht komen.

De release van zijn laatste album Keepin The Horse Between Me And The Ground in 2016 mondde uit in een optreden in de iconische SSE Arena, Wembley in Londen. Het album werd het vijfde opeenvolgende Top 10-album van Steve in het Verenigd Koninkrijk.

“It’s a great honour to have young people think you ain’t boring, when you’re old. Most young people think that old people are boring, and they are boring! But we just go play, and with young people it’s like “ do you rock, or do you not rock?” I love it when they freak out because it means we’ve done the deed.”

Zoals hij zelf al zegt; Seasick Steve heeft de tijd van zijn leven wanneer hij zalen uitverkoopt en hij de hele wereld over gaat. Het is de energie van nieuwe nummers opnemen en de kick van het live spelen voor enorme menigten die hem blijven motiveren. Dit is de gekste, meest rockende en wildste show die je de hele zomer zult zien.