013 logo
Binnenkort in 013

Binnenkort gaan wij en alle fans weer knallen in 013! Benieuwd naar de highlights in onze programmering? Bekijk dan hieronder de favorieten van onze fans. 

'The Baron of Techno' komt terug naar 013 samen met Marcel Dettmann, Sandrien en Matrixxman. Lotte heeft al zin om weer de dansvloer op te gaan: "Als de baron himself achter de draaitafels staat, dan weet je dat je een mooie avond tegemoet gaat. Let's go!''


Het TDE label komt deze avond huishouden in 013 met ScHoolboy Q en Jay Rock. Fan Nicole kent alle teksten uit haar hoofd en danst regelmatig op de hits van deze labelgenoten. 

Deze avond verandert 013 in Melanie's 'Dollhouse'. Luna: "Melanie weet je echt mee te nemen in haar eigen universum en dat maakt haar zo uniek!"


Deze avond is er geen ‘rest for the wicked’ in 013, want livesensatie Cage The Elephant komt rocken in onze Main. Jack kijkt er al maanden reikhalzend naar uit om weer los te gaan op de hits van dit zestal: "De speelse en vaak lekker losse platen komen live nog beter tot hun recht en de band verveelt echt nooit!"


Het is tijd om het gaspedaal in te trappen want Rival Sons brengt deze avond hun blues-rock naar 013. Fan Alvin gaat altijd heerlijk los op deze band, vooral de gitaarsolo’s vind hij fantastisch! 

Op vrijdag 14 februari brengt Sahbabii zijn gevarieerde sounds naar 013. Mandy kan niet wachten om haar favoriete rapper aan het werk te zien. 

SubQuake keert dit najaar terug met als thema 'Red Planet' en Wilkinson achter de draaitafels. Wesley: "SubQuake bewijst keer op keer weer één van de beste raves in het zuiden te zijn, de nieuwe editie staat omcirkeld in de agenda!"


Prachtige folkrock waar je heerlijk op kan dansen. Emile kan niet wachten om zijn helden van weleer weer aan het werk te zien: "Deze band is fantastisch, en als ze dan 'The Whole of the Moon' inzetten krijg ik instant kippenvel''


Fiona is al enkele jaren fan van Agnes Obel en vindt haar fantastisch omdat ze helemaal stil wordt van haar muziek. Ze kan niet wachten totdat Agnes deze avond onze Main in weet te pakken met haar prachtige pianospel: "Elk album heeft die typische Agnes Obel sfeer, maar is toch weer anders, haar stem is betoverend!"


Joris keert terug naar 013 met de presentatie van zijn nieuwe album FOUR (\\\\). Zijn liveshows zitten altijd vol visueel spektakel en hebben zelfs de meest a-ritmische persoon binnen no time aan het dansen. Zoals Bastiaan al zo treffend wist te verwoorden: "Joris Voorn, WOOP WOOP!"

'Episch' kreeg een nieuwe betekenis toen Dimmu Borgir de scene binnenkwam. De symfonische blackmetal maakt indruk en dan nemen ze vanavond ook nog eens Amorphis mee! Sam: "Symfonisch en heftig, voor sommigen misschien geen leuke tijd, maar voor mij zijn dit de ingrediënten voor een geweldige avond!"

Denzel laat overal waar hij komt een slagveld achter. De laatste keer dat hij Brabant aandeed op WOO HAH! 2018 staat in ons geheugen gegrift. Zo ook bij Amadu die niet kan wachten om weer de moshpit in te duiken bij zijn favoriete act.

Benieuwd naar de rest van ons aanbod? Check dan het complete programma in 013.