013 logo
Buren van 013

Welkom

Concerten, clubnachten, exposities en zelfs verkiezingen: 013 is een bruisende plek in het levendige hart van Tilburg. Daarom streven we ernaar bewust te zijn van de impact die onze activiteiten hebben op onze directe omgeving. We willen dan ook jou en alle anderen buurtbewoners héél graag uitnodigen bij één van onze mooie programma's. Voel je welkom om binnen te stappen en te genieten. 

Verder moedigen we je aan om je stem te laten horen. We vormen immers samen de buurt. Heb je een vraag, een opmerking of een idee? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. Voel je vrij om ook je e-mailadres achter te laten als je graag op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen rondom 013 Poppodium.

Shows

Op deze pagina zullen we een aantal keer per jaar shows gratis aanbieden speciaal voor jullie, onze buren*. Is jouw mailadres bij ons bekend, dan zullen we een mail sturen zodra er weer een mooi, nieuw evenement beschikbaar is. 

Kies jouw evenement

DO 04 JUL - Gary Clark Jr.

Deze 21e-eeuwse rock-'n-roll messias uit Texas combineert blues met reggae, punk, R&B, hip-hop en soul, waarmee hij het genre herdefinieert voor het heden. Het muzikale avontuur van Gary Clark Jr. begon in zijn jeugd in Texas, maar de wereld maakte pas echt kennis met Gary in 2014, toen hij zijn eerste GRAMMY Award® won voor Beste Traditionele R&B-uitvoering met het betoverende ‘Please Come Home’ uit 2012. In 2019 klom Gary naar nieuwe hoogten met ‘This Land’, een maatschappelijk bewust album dat op de zesde plaats debuteerde op de Billboard Top 200 en wereldwijd meer dan 1 miljard streams verzamelde. Gary Clark Jr.’s muzikaliteit wordt geprezen door critici en zijn Amerikaanse tours zijn steevast uitverkocht. Met samenwerkingen met grootheden als Stevie Wonder, John Legend en Bruce Springsteen, overstijgt Gary de grenzen van muziek en blijft hij wereldwijd publiek verenigen. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn langverwachte vierde studioalbum.

Wil je hierbij zijn? Claim je gratis ticket(s) vóór 15 juni via onderstaande button.

VR 27 SEP - Apocalyptica

In 1996 brak de Finse metalband Apocalyptica door met hun succesvolle debuutalbum 'Plays Metallica by Four Cellos'. Nu, vele jaren later, zijn ze klaar om te schitteren met gloednieuwe muziek. De unieke samenstelling van Apocalyptica, bestaande uit klassiek geschoolde cellisten Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen en Perttu Kivilaakso, samen met jazzdrummer Mikko Sirén, heeft de grenzen van het metalgenre verlegd. Van hun bescheiden begin als Metallica-tributeband in klassieke stijl tot het omarmen van een neoklassieke metal zonder gitaren en bas, heeft de band een indruk achtergelaten op de muziekscene. Dit najaar kunnen fans zich na bijna 15 jaar opnieuw verheugen op een headline show van Apocalyptica in 013!

Wil je hierbij zijn? Claim je gratis ticket(s) vóór 15 juni via onderstaande button.

*Tickets zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik. We vertrouwen erop dat iedereen dit respecteert, zodat we samen kunnen blijven genieten van onze gedeelde ruimte.