013 logo
De Ping Pong Show
De Ping Pong Show
Rescheduled

De Ping Pong Show

  • 'Rond de tafel' in de grote zaal!

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus wordt deze show verplaatst naar vrijdag 2 oktober. Gekochte tickets blijven uiteraard geldig.

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Voor deze show is een nieuwe datum gevonden. Door je ticket(s) te bewaren kun je alsnog van het concert genieten én help je 013 financieel door deze onwerkelijke tijd heen. Je ticket(s) blijven automatisch geldig voor de vervangende datum, dus je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.

Ben je verhinderd voor deze nieuwe datum? Dan kun je een voucher ter waarde van de aankoop, inclusief (service)kosten, aanvragen die later ingezet kan worden voor een show in 013. Deze voucher blijft 24 maanden geldig. Heb je het bedrag van je voucher niet volledig besteed en is de termijn van de voucher verstreken? Dan wordt het restbedrag naar je overgemaakt. Dit gaat automatisch en hier hoef je niets voor te doen. Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren. De donatie wordt besteed aan talentontwikkeling en de programmering van aanstormend talent in 013. We zijn ontzettend dankbaar als je hiervoor kiest. Wil je geen gebruik maken van de voucher en geen donatie doen? Dan kun je restitutie aanvragen. Kaartkopers ontvangen een mail met daarin meer informatie en de verschillende mogelijkheden.

We proberen bij 013 om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. Wil je ons helpen overeind te blijven: bewaar dan je ticket of zet deze ticket om in een voucher of donatie. Alvast bedankt. Stay safe en we hopen je binnenkort weer in 013 Poppodium te kunnen verwelkomen!

Wat begon als 'grap', resulteerde in november 2019 tot een hilarisch evenement: de Ping Pong Show. In plaats van duizenden fans, werd de Main ditmaal gevuld met tafeltennistafels en kwamen 100+ fanatieke (en minder fanatieke) spelers bijeen voor een XL 'Rond de Tafel' spektakel. Dit alles onder het genot van een biertje, fijne muziek en wat snacks uit de frituur. Genoeg reden voor o.a Radio2 en het Brabants Dagblad om eens poolshoogte te komen nemen. 

Op vrijdag 27 maart zetten we de Ping Pong revolutie voort tijdens de tweede editie van de Ping Pong Show. Opnieuw houden we de scores bij en maak je kans op prachtige prijzen waaronder tickets voor een 013-show naar keuze, maar nog belangrijker: het wordt weer kei gezellig! Kortom, neem enkel je skills mee! Wij zorgen voor tafels, batjes en balletjes. En muziek off course! ;-)

Rescheduled
  • Price
  • Date Fri 22 May '20
  • Location Main
Timetable
  • Doors open
  • Start
  • End
A detailed timetable will be announced in the week of the event.
5e3026ba25317
5e3026c84d68f
5e3026d8660c1
5e3026e7c6920
5e3026f865494