013 logo
Wij Zijn 13!
Wij Zijn 13!
Canceled

Wij Zijn 13!

 • Snelle
 • Delany & meer.

Even slikken...

Toen we in november 2019 aan de slag gingen met het organiseren van Wij Zijn 13! zag de wereld er nog héél anders uit. Jullie waren (of werden) dertien en samen keken we uit naar het aller-vetste festival voor dertienjarigen OOIT. Toen kwam Corona…

Inmiddels zijn we meer dan een jaar én een verplaatsing verder, maar moeten we jullie helaas mededelen dat door de aanhoudende coronacrisis het festival definitief niet door zal gaan . Daar balen wij enorm van, maar we kunnen op 24 april 2021 niet het festival organiseren dat we jullie hebben beloofd. Hoe graag we dat ook zouden willen. Ticketkopers ontvangen allemaal een mail met daarin de verschillende opties voor je ticket(s).

Voor nu willen we jullie allemaal bedanken voor het vertrouwen.

Namens 013 & de #festivalbosses,
Stay safe

Geen mail ontvangen? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de Boxoffice van Poppodium 013 via [email protected]


------------------------------------------------------------------------------------------

Wij Zijn 13! is het eerste, enige en vetste popfestival exclusief voor dertienjarigen! 

Stel je voor: alle helden die je normaal alleen op YouTube of Insta ziet, staan ineens recht voor je neus! Hoe cool zou dat zijn? Je ziet ze in het echt rappen, zingen, vloggen of gamen. Je kunt ze ontmoeten, je kunt met ze op de foto of je kunt gewoon chillen met je vrienden en genieten van optredens, workshops en nog véél meer coole dingen!

Alles kan tijdens Wij zijn 13! festival. Nou ja alles… je kan niet chillen met je ouders, want die zijn voor één keer even niet welkom in 013 Poppodium. Wij Zijn 13! festival kun je namelijk, maar één keer in je leven bezoeken: als je in 2020 OF 2021 dertien was, bent of wordt.

Op zaterdag 24 april wordt 013 Poppodium omgetoverd tot een te gek festivalterrein. Geniet van 16:00 uur tot 00:00 uur samen met je vrienden in verschillende ruimtes van de vetste optredens, meest coole workshops, verschillende meet en greets en nog héél véél meer. We kondigen na de zomer nieuwe namen en programma aan. Zorg dat je ready bent!

Canceled
 • Price
  • €21.00
  Incl. service fee
 • Date Sat 24 Apr '21
 • Location Alle Zalen
Timetable
 • Doors open
 • Start
 • End
A detailed timetable will be announced in the week of the event.

More For You

View events