013 logo
D-Sturb
D-Sturb

D-Sturb

(middagshow)
 • Bloodlust

2019 was een gigantisch succesjaar voor D-Sturb, met shows op Qlimax, Supremacy, Defqon.1 Weekend Festival, Intents en een eigen, uitverkochte 'Live For This’ avond met Warface. Met laatstgenoemde bracht hij in 2019 het alom geroemde album ‘Synchronized’ uit. Ook in 2020 schoot Jorrit uit de startblokken, totdat het coronavirus roet in het eten gooide. Optredens moesten noodgedwongen worden gecancelled, maar in de studio ging hij door als ‘vanouds’. Dit jaar werden we al getrakteerd op hitsingles als 'Feel It!', 'World Out There' en 'Embracing the Madness'. En er ligt nog veel meer op de planken. 

Na zo’n lange tijd niet gespeeld te hebben, en met zoveel nieuw materiaal op zak, kon een show voor zijn echte fans niet uitblijven. Op 12 juni wordt de Main Stage van 013 omgetoverd tot een hardstyle walhalla. Een tikkeltje anders, want zittend, maar voorderest met alle (audio-visuele) ingrediënten die je gewend bent van een D-Sturb headline show. 

Vanwege de huidige corona maatregelen moeten bezoekers met een ticket een negatief testbewijs overhandigen om naar binnen te kunnen. Om toegang te krijgen kan je jezelf 40 uur voor aanvang van dit evenement gratis laten testen bij een locatie naar keuze die je kan vinden op testenvoortoegang.org. Deze testafspraak kan je maken vanaf maandag 7 juni via www.testenvoortoegang.org. Als je uitslag bekend is zet je deze in de Corona Check app (digitaal testbewijs). Voor toegang overleg je jouw ticket en een negatief testbewijs. Tijdens deze show hanteren wij ons 1,5 meter protocol waarbij de zaal is ingedeeld in setjes van 2 stoelen met een tafeltje.

Voor meer informatie kijk je op www.testenvoortoegang.org.

(deze show vond oorspronkelijk plaatst in de nacht van 13 februari)

 • Price
  • €26.90
  Incl. service fee
 • Date Sat 12 Jun '21
 • Location Main
Timetable
 • Doors open
 • Start
 • End
A detailed timetable will be announced in the week of the event.

More For You

View events