013 logo
Dirk Scheele
Dirk Scheele

Dirk Scheele

Alles maakt geluid, probeer het maar uit

Deze show gaat door! Vanwege het aantal bezoekers zijn er voor deze show geen toegangsmaatregelen. Om jouw bezoek zo aangenaam én veilig mogelijk te maken, lees je hier de belangrijkste informatie met betrekking tot COVID-19.

In deze voorstelling duiken we samen met Dirk Scheele in de wereld van muziek. Op een speelse manier leert Dirk kinderen van 2 tot 7 jaar van alles over instrumenten als de gitaar, drums en de piano. Ook laat Dirk ze kennis maken met exotische instrumenten in sprankelende, wereldse liedjes. Dirk tovert zelfs eenvoudige voorwerpen om tot nieuwe muziekinstrumenten! Denk aan een kartonnen kokertje om in te zingen, een doos om op te trommelen en de coole rits van je vest om mee te ritsen. Daarnaast gaan we lekker jammen op een pan en een emmer en krijgen we bezoek van een aantal muzikale dierenvriendjes. Tot slot vraagt Dirk een paar waaghalzen uit het publiek om samen met hem op het podium een heuse rockband te vormen. In deze voorstelling komen veel van Dirk’s leukste en bekendste liedjes voorbij dus pak je dansschoenen en instrumentjes maar uit de kast: we gaan muziek maken met Dirk Scheele!

Deze voorstelling is voor alle leeftijden, maar is het leukste voor kinderen van 2 t/m 7 jaar. De ochtend- en de middagshow van 1 mei 2021 worden samengevoegd tot 1 show. Alle kaartjes blijven geldig.

  • Price
    • €9.70
    Incl. service fee
  • Date Sun 06 Mar '22
  • Location Next
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.