013 logo
Eva van Pelt
Eva van Pelt

Eva van Pelt

Deze show gaat door! Vanwege het aantal bezoekers zijn er voor deze show geen toegangsmaatregelen. Om jouw bezoek zo aangenaam én veilig mogelijk te maken, lees je hier de belangrijkste informatie met betrekking tot COVID-19.

Eva van Pelt is een muzikant, schrijver en columnist van Brabantse bodem die de muzikale grenzen opzoekt tussen popmuziek en theater. Sinds haar afstuderen bij de Rockacademie in ons eigen Tilburg heeft van Pelt drie voorstellingen, een debuutalbum en een intieme concertreeks HIER (waarbij ze in haar Volkswagen bus een privé concert voor 1 persoon gaf) op haar naam staan. In 2019 bracht Eva de intieme HIER EP, die volstaat met donkere liedjes die in een adem te noemen zijn met werk van Wende en Roosbeef. 

In haar nieuwe project NU zoekt Eva met haar band de grenzen van het popconcert op. NU is een dynamisch improvisatie concert met spoken word, interviewfragmenten en muziek, voor een publiek dat zich mag nestelen in de vragen en antwoorden van mensen die je hoort, maar niet ziet. Hùn vragen en antwoorden zijn de rode draad van dit concert, over zoeken, bang, boos en alleen zijn. Over het belang van het stellen van de simpele vragen aan de (on)bekenden om je heen. Vanavond brengt Eva van Pelt NU voor een intieme show naar de Pauluskerk.

  • Price
    • €11.50
    Incl. service fee
  • Date Thu 03 Mar '22
  • Location De Pauluskerk
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.