013 logo
CIX
CIX

CIX

2nd world tour <save me, kill me> in Tilburg

De rising stars van k-pop boyband CIX komen naar Tilburg! CIX is een vijfkoppige formatie bestaande uit de leden BX, SEUNGHUN, BAEJINYOUNG, YONGHEE en HYUNSUK. De groepsnaam staat voor "Complete In X," wat staat voor het vijftal dat samenkomt om het onbekende compleet te maken. In 2019 kwam CIX met het nummer 'Movie Star' van het album ‘HELLO Chapter 1. Hello Stranger’. Het nummer veroverde publiek wereldwijd en opende het eerste hoofdstuk van het buitengewone universum van CIX. In april 2022 werd CIX's allereerste concert <REBEL> gehouden, en de boys zijn ondertussen klaargestoomd om de Europese FIX (officiële fannaam) te zien!

De voorverkoop start op 6 december om 10:00 (CET) en de algemene verkoop start op 8 december om 10:00 (CET). Als je CIX x Tilburg hebt aangevraagd op MyMusicTaste, is je unieke, eenmalig te gebruiken promocode naar je MMT-geregistreerde e-mail gestuurd. Voer je promo in bij het afrekenen om je voorverkoopkorting te verzilveren! Ben je nog geen lid van MyMusicTaste? Ga dan naar MyMusicTaste en vraag het concert van je favoriete artiest aan! Ook jij kunt toegang krijgen tot speciale extraatjes wanneer jouw droomconcert uitkomt!

Vergeet niet je speciale Meet & Greet tickets toe te voegen tijdens je aankoop om de vijf leden van CIX na de show te ontmoeten met exclusieve Meet & Greet voordelen. De soundcheck vindt plaats voor de show en de groepsfoto wordt na de show gemaakt. Bij PLATINUM Meet & Greet aankopen, mag je na de show nog even blijven voor de groepsfoto.

Tier 1 - Standing floor: staanplaatsen op de vlakke vloer in het voorste vak
Tier 2- Standing floor: staanplaatsen op vlakke vloer in het 2de vak 

Kijk voor een blik in de Main Stage van 013 op Google Maps.

  • Price
  • Date Wed 18 Jan '23
  • Location Main
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.