013 logo
Wij Zijn 13!
Wij Zijn 13!

Wij Zijn 13!

 • Maan
 • Bram Krikke Stefan & Sean

Ben je klaar voor de ultieme concertervaring, speciaal ontwikkeld voor dertienjarigen? Wij Zijn 13! is het vetste popfestival exclusief voor iedereen die dit jaar 13 is, was of nog moet worden! Maak je klaar om te rocken met een paar van de beste acts in de Nederlandse muziekwereld, van popsensaties tot dj's.

Stel je voor: alle helden die je normaal alleen op TikTok, YouTube of Insta ziet, staan ineens recht voor je neus! Hoe cool zou dat zijn? Je ziet ze in het echt rappen, zingen, vloggen of gamen. Je kunt ook gewoon chillen met je vrienden en genieten van optredens en nog véél meer!

De headliner van deze avond is een zangeres die niet meer weg te denken is uit de hitlijsten: Maan! Sinds haar doorbraak scoort de zangeres hit na hit met nummers als ‘Blijven Slapen’ met Snelle, ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’, ‘Als Ik Je Weer Zie’, ‘Hij Is Van Mij’, ‘Nee Is Nee’ met Bente en natuurlijk ‘Stiekem’ met Goldband. En hoewel al deze liedjes totaal verschillend zijn en hun eigen stijl hebben, is er één ding dat ze verbindt: ze tonen allemaal hoe super muzikaal en getalenteerd Maan is! Alle hits komen deze avond voorbij, ben jij klaar om mee te dansen en zingen?

Bram Krikke Stefan & Sean zijn ongekend populair. Met een gezamenlijke following van meer dan 1,7 miljoen volgers kan heel Nederland niet meer om ze heen. Waar je ze van kunt kennen? Van carnavalshits 'Potentie' en 'Frikandel Speciaal' tot aan hun hilarische YouTube-series als 'Kasteel Krikke', 'Bram vs Stefan' of 'Bram UIT de buurt' én natuurlijk hun energieke shows. Eén ding is zeker: deze jongens slopen elk podium dat ze betreden!

De Belgische rapper Jinho 9, ook wel bekend als Kevin Shomba, verwerkt zijn Congolese en Jamaicaanse roots in zijn muziek op een unieke wijze. Jinho 9 heeft de afgelopen tijd een handjevol tracks uitgebracht waarin deze invloeden zijn verwerkt en heeft hiermee de aandacht van de Nederlandse scene weten te trekken.

De deels Italiaanse Alessio is een ware Rising Star. Zijn volgers op Instagram en TikTok, voelen dit en supporten de snelle opkomst van Alessio in de muziekscene maximaal. Zijn eerste nummer "VijfZes" belandde direct in de TOP 50 en Alessio heeft nooit meer achteromgekeken. Artiesten als Bizzey, Young Ellens en LA$$A werken graag samen met Alessio en dat resulteerde in "Goofy" en "Deze Is Down ".

Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Zoë Livay. Tijdens haar jeugd draait haar moeder thuis muziek van André Hazes, zingt Zoë in de kerk en maakt ze onderdeel uit van een popkoor. Het is dan ook niet zo gek dat ze zich op achttienjarige leeftijd inschrijft voor The Voice Of Holland. Met een prachtige versie van Adele’s ‘Hometown Glory’ blaast Zoë de jury omver. In de jaren erna brengt ze verschillende succesvolle tracks uit.

Joyliana is een jonge frisse meid bekend van TikTok en Instagram. Ze is een snel groeiende influencer, waarbij veel partners haar al weten te vinden voor samenwerkingen. De laatste maanden timmert ze hard aan de weg als DJ en wekelijks staat ze te draaien in clubs, festivals en schoolfeesten. In 2022 heeft ze zelfs het jaarlijks Tina Festival gehost als DJ/presentator en ze reist het hele land door om op te treden op de grootste Teenage Events.

De 15-jarige Noah Tukker, beter bekend onder zijn artiestennaam Notulist, begon in april 2020 met het schrijven van rapteksten tijdens de coronapandemie. Hij richt zich op Nederlandse pop en hiphop muziek.Met zijn vriendelijke teksten bereikte Notulist de finale van het 12e seizoen van Holland's Got Talent!

Leev, zeventien jaar oud, is een ambitieuze artiest uit Alphen aan den Rijn. Van jongs af aan is Levi al bezig met muziek en was hij vaak te vinden in de studio van zijn vader. Hij zal vandaag de rol als host op zich nemen en Wij Zijn 13! presenteren.

Voormalig Wij Zijn 13! festivalboss Mat is nu op het festival te vinden als DJ. Als DJ Mat draait hij al een paar jaar en heeft hij al op verschillende poppodia en festivals gestaan. Op Wij Zijn 13! zal hij tussen de optredens door draaien en een feestje bouwen!


Meer info over Wij Zijn 13! vind je op de officiële website

 • Price
  • €16.30
  Incl. service fee
 • Date Sat 13 May '23
 • Location Alle Zalen
Timetable
 • Doors open
 • Start
 • End
A detailed timetable will be announced in the week of the event.