013 logo
Cat's Cult
Cat's Cult

Cat's Cult

Maria Iskariot + brorlab

Sinds 2022 presenteren 013 x The Cat’s Back; Cat’s Cult! Elke eerste woensdag van de maand organiseren we een punk/garage avond met opkomende Nederlandse bands. Deze shows vinden plaats in de kleine Tilburgse bar The Cat's Back en de toegang is gratis! In het verleden stonden hier Marathon, Bad Penny, The Covids, Smudged, Andy & The Antichrist en meer. Wees er op tijd bij, want uit ervaring weten we ondertussen: vol = vol!

Deze editie staat in het teken van Vlaams talent. De nieuwkomer Maria Iskariot is een vrouwelijk powerpunk-trio dat je misschien al kent uit het voorprogramma van Hang Youth afgelopen najaar. De band experimenteert veel met hun instrumenten en stemgebruik in hun nummers, waardoor die allemaal van een eigen draai worden voorzien. In hun muziek staan thema's als verwarring, ouder worden en het onderscheiden van goed en kwaad centraal.

Brorlab bestaat uit Sam, Raf en Casper, drie vrienden die elkaar in de garagescene van Antwerpen hebben ontmoet. De shows zijn kort, krachtig en warmhartig. Uitgerust met een spectaculaire stem, gitaar, bass en een smartphone vormt het een perfecte groep om het publiek te vermaken. In 2020 bracht de groep hun eerste album 's/t' uit die ene week later volledig uitverkocht was. Het tweede album 'Workin' out in Heaven' is in 2023 uitgekomen en zit boordevol energie.

  • Price
  • Date Wed 07 Feb '24
  • Location The Cat's Back
Timetable
  • Zaal open
  • -
    Maria Iskariot
  • -
    Brorlab
Timetable (subject to change)