013 logo
Cat's Cult
Cat's Cult

Cat's Cult

kboy en de goedzo jongens + Snackbar

Sinds 2022 presenteren 013 x The Cat’s Back; Cat’s Cult! Elke eerste woensdag van de maand organiseren we een punk/garage avond met opkomende Nederlandse bands. Deze shows vinden plaats in de kleine Tilburgse bar The Cat's Back en de toegang is gratis! In het verleden stonden hier Marathon, Bad Penny, The Covids, Smudged, Andy & The Antichrist en meer. Wees er op tijd bij, want uit ervaring weten we ondertussen: vol = vol!

Voor de volgende band hebben we een leuk raadseltje: wat hebben spermacellen, brood, een lactose-intolerante cowboy en ingewanden nou met elkaar gemeen? Op het podium is kboy en de goedzo jongens het allemaal al eens geweest! Deze kinderlijke post-punk band is groot fan van the Garden, Cake, B-52’s, Kleenex en Shannon and the Clams, maar volgens sommigen klinkt hun muziek meer als Britney Spears op klompen. Kom deze woensdag langs en oordeel zelf!

Het vierkoppige Amsterdamse SNACKBAR combineert lawaaiige garagepunk met uit het leven gegrepen Nederlandse teksten, tot rommelige hap-slik-wegmuziek. Een bijzondere combinatie die op bewonderingswaardige manieren samenkomen in unieke muziek. Met deze band is het gegarandeerd dat je deze avond flink los kunt gaan in The Cat's Back!

Let op: op de datum van deze show vinden er werkzaamheden plaats aan het spoor rondom Tilburg. Hierdoor rijden er geen treinen van en naar Tilburg, en wordt er vervangend busvervoer ingezet. We raden je aan om je reis kort voor vertrek te plannen en gebruik te maken van de NS reisplanner. Houd rekening met een langere reistijd van en naar Tilburg.

 • Price
  • Free
 • Date Wed 01 May '24
 • Location The Cat's Back
Timetable
 • Zaal open
 • -
  kboy en de goedzo jongens
 • -
  Snackbar
Timetable (subject to change)