013 logo
BADSISTA + BLCK MAMBA + CLAIRE LYONS
BADSISTA + BLCK MAMBA + CLAIRE LYONS

BADSISTA + BLCK MAMBA + CLAIRE LYONS

Rafaela Andrade, bekend als BADSISTA, is een invloedrijke muzikale producer uit São Paulo. Sinds haar debuut in 2013 heeft ze succes geboekt met haar producties, uitgebracht door diverse internationale labels. Haar debuut-EP, BADSISTA, verscheen in 2016. Ze werkte samen met Lei Di Dai en Linn da Quebrada, en creëerde het project “Bandida” om vrouwen in de elektronische muziek te promoten. Ze produceerde Linn da Quebrada's album "Pajubá" en won de Women Music Award voor Beste Muziekproducer van 2018. Haar veelzijdige stijl, variërend van techno tot Braziliaanse funk, maakt haar een veelgevraagde DJ wereldwijd.

Blck Mamba, een Brusselse artieste van Nigeriaanse afkomst, streeft ernaar een nieuwe vibe in het nachtleven te brengen met een mix van de nieuwste clubmuziek, denk maar aan UK funky, amapiano, afro house, kuduro, baltimore, hard drum, baile funk,  Vorig jaar bracht ze haar debuuttracks uit op Jamz Supernova's Future Bounce label. Hierna heeft ze net Rudeboy Ting uitgebracht, een gecertificeerde clubbanger op Club Djembe's Vol.3. Blck Mamba blijft hierbij afro geïnspireerde clubmuziek vieren als een van de meest opwindende geluiden. Als onderdeel van een wereldwijde golf probeert Mamba deze levendige scene te pushen door middel van haar eigen muziek, radioshows, curaties en dj-sets. Daarbij vindt Mamba het ondersteunen van andere artiesten op al haar platforms en evenementen essentieel. Zelf kijkt ze op naar artiesten als Jamz Supernova, Kampire, Bambii, Juba, Mina & San Farafina.

De intentie van Claire Lyons achter elke set die ze speelt is om mensen in beweging te krijgen. Ze combineert verschillende genres om een veelzijdige ervaring voor het publiek te creëren. Haar Caribische roots en haar liefde voor hiphop worden gecombineerd met Afrobeat, moderne R&B en elektronische elementen, waardoor een dynamisch recept ontstaat voor een geweldige tijd. Claire heeft de stemming erin gebracht op feesten en festivals als WOO HAH!, Encore Amsterdam, Rock the Boat en Lowlands. Terwijl ze groeit en uitbreidt, zullen haar sets dat ook doen, waardoor het onmogelijk wordt om stil te blijven staan.

 • Price
  • €11.50
   Early
  • €17.80
   Regular
  • €21.80
   Late
  Incl. service fee
 • Date Fri 30 Aug '24
 • Location Next
Timetable
 • Doors open
 • Start
 • End
A detailed timetable will be announced in the week of the event.