013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht 013 tweede poppodium van Nederland

013 tweede poppodium van Nederland

06 mrt 2014

Wow, wat een gaaf nieuws! Onze directeur Frens Frijns hing net aan de telefoon met Roosmarijn Reijmer van 3voor12 en zij deelde ons mee dat we uitgeroepen zijn tot het op-één-na-beste poppodium van Nederland! We zijn ongelooflijk vereerd dat zoveel muziekfans op ons hebben gestemd, zonder dat we daar eigenlijk om gevraagd hebben. We zijn nu al 15 jaar bezig om ons dag-in-dag-uit in te zetten voor de ultieme concertbeleving van bezoekers én artiesten. Het is dan ook fantastisch om te horen dat jullie, de bezoekers, ons bij de twee beste podia van Nederland vinden horen. Maar ook dank aan de artiesten die ons noemden in hun lijstje van favoriete podia. Het betekent dat we het niet voor niets gedaan hebben al die jaren. Het is ook meteen een groot compliment aan al onze vrijwilligers en medewerkers die hier zo hard voor moeten werken. Uiteraard gaan onze felicitaties uit naar nummer één Paradiso Amsterdam en nummer drie Tivoli Oudegracht.

Maar een tweede plaats betekent óók dat het nog steeds beter kan. Daar zijn we ons helemaal van bewust. We zullen er in de toekomst alles aan doen om concerten in 013 nóg specialer te maken en te blijven vernieuwen. Zo proberen we dat nu ook al door nieuwe locaties op te zoeken, maar ook nieuwe concepten neer te zetten zoals ons nieuwe hiphopfestival WOO HAH!. Daarom hebben we ook zoveel zin in de verbouwing. Zo kunnen we alles wat beter kan ook écht gaan verbeteren.

Maar tot die tijd zijn we bijzonder blij met deze zilveren plak. Vooral omdat het door de muziekfans gekozen is. Hopelijk zien we jullie snel weer bij een concert in Tilburg. Bedankt! 

Nieuwsoverzicht