013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Racoon verkoopt HMH uit en kondigt clubtour aan

Racoon verkoopt HMH uit en kondigt clubtour aan

22 jan 2014

De mateloos populaire Nederlandse band Racoon keert terug naar 013. Voordat de band voor het derde jaar op rij de lente mag inluiden met een uitverkochte Heineken Music Hall show, warmt de hitmachine uit Goes op met een paar exclusieve clubshows. 

Net toen je dacht dat Racoon haar plafond had bereikt stond daar 2013 voor de deur. Het jaar waarin Racoon haar 15-jarig bestaan opluisterde met wederom een nummer 1 notering in de Album Top 100 (de compilatie ‘The Singles Collection’) en een stijf uitverkochte theatertour. Of dat nog niet genoeg was, mocht de groep openen voor Bryan Adams in Duitsland en als kers op de taart mochten ze ook het Serious Request themanummer (‘Shoes of Lightning’) schrijven. Dat ze de vaart erin willen houden blijkt maar weer, want na anderhalfjaar afwezigheid staan ze vanavond weer in het Tilburgse 013 voor een overdonderende show!

Het voorprogramma van de clubtour, is net als in de HMH, de band ‘Color Reporters’. Deze nieuwe band van Bertolf komt dit voorjaar met het debuutalbum.

 Dinsdag 22 april 2014 | aanvang 20:00 | zaal open 19:00 | Tickets € 26,50 (excl. servicekosten) | Jupiler Zaal | 

Nieuwsoverzicht