013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Gers Pardoel viert release tweede album in 013

Gers Pardoel viert release tweede album in 013

07 mrt 2014

Op zaterdag 24 mei komt Gers Pardoel naar 013. De Nederlandse rapper viert deze avond de release van zijn nieuwe album, getiteld ‘De Wereld Is Van Ons’. Pardoel heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een absolute ster. Zijn single ‘Ik Neem Je Mee’ is zelfs de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Top 40! Tickets kosten € 15 (excl. servicekosten) en zijn vanaf zaterdag 8 maart om 10:00 uur verkrijgbaar.

Pardoel geeft in 2009 zijn visitekaartje af aan het Nederlands publiek wanneer hij meewerkt aan de single ‘Broodje Bakpao’ van Popprijs-winnaars The Opposites. Het nummer is de titelsong van de film ‘New Kids’ en zowel film als single blijken een doorslaand succes. Het blijkt voor de geboren Nijmegenaar meteen een vliegende start. De rapper met de zachte G werkt hard aan zijn debuutalbum dat uiteindelijk in 2011 via kwaliteitslabel TopNotch verschijnt.

Op ‘Deze Wereld Is Van Jou’ weet Pardoel een gevarieerd pop en hiphopgeluid neer te zetten. Een sound die ook nog eens voor ongekend succes zorgt bovendien. Zijn single ‘Ik Neem Je Mee’ overtreft namelijk ieders stoutste verwachtingen; het nummer bivakkeert bovenaan de hitlijsten en is de succesvolste Nederlandse single ooit. Pardoel’s succesverhaal kent letterlijk geen grenzen, want ook in België weet hij in de hitlijsten goede zaken te doen met zowel zijn album als singles.

Hij treedt aan op Pinkpop en is te gast tijdens de uitverkochte Vrienden Van Amstel-shows in Ahoy. Dit jaar is Pardoel verkozen tot een van de Ambassadeurs Van De Vrijheid. Op 5 mei is hij daardoor te zien op meerdere bevrijdingsfestivals. Dit voorjaar verschijnt ook zijn tweede album ‘De Toekomst Is Van Ons’. Zijn optreden in 013 is het officiële releasefeestje waar de plaat aan het publiek wordt voorgesteld. De inmiddels ook voor WOO HAH! bevestigde rapper Digitzz verzorgt deze avond het voorprogramma.

Gers Pardoel

+ Digitzz

Zaterdag 24 mei 2014 | aanvang 20:30 | zaal open 19:30

Tickets € 15 (excl. servicekosten) | Jupiler Zaal | Voorverkoop reeds gestart.

Nieuwsoverzicht