013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht 013 wint twee Agendainfo Awards

013 wint twee Agendainfo Awards

24 feb 2009

013 heeft twee Agendainfo Awards gewonnen. In de categorieen Beste Podium en Beste Podium-website kreeg 013 van alle tien de genomineerden de meeste stemmen. Duizenden muziekliefhebbers uit Nederland en Vlaanderen hebben in het kader van de Agendainfo Awards gestemd op de beste festivals, concerten, podia en artiesten van 2008. 


Het is de tweede keer dat de Agendainfo Awards worden georganiseerd. De Awards zijn vernoemd naar Agendainfo.nl, de community bij Festivalinfo.nl, Podiuminfo.nl en Cabaretinfo.nl. Tienduizenden leden houden op Agendainfo bij welke concerten, cabaretvoorstellingen en festivals ze bezoeken. Verder laten ze zich waarschuwen als hun favoriete artiesten in Nederland of België komen spelen.
Bij de Agendainfo Awards is er geen sprake van een jury of vriendjespolitiek. De bezoekers van de sites hebben volledig democratisch hun stem laten gelden. Eerst in een nominatie-ronde, waarin elk concert, festival of artiest genomineerd kon worden voor een award en vervolgens in een eindronde waarin uit de tien meest genomineerde concerten, festivals en/of artiesten gekozen kon worden. 

Nieuwsoverzicht