013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Voortaan ook Mobile Tickets te koop voor 013 concerten

Voortaan ook Mobile Tickets te koop voor 013 concerten

31 mei 2013

Per 1 juni is het mogelijk om voor concerten en evenementen een zogeheten Mobile Ticket te kopen. Een Mobile Ticket ontvang je binnen 24 uur na aankoop op je mobiele telefoon. 


Voordelen van een Mobile Ticket:
- je bent niet meer afhankelijk van het bezorgen van tickets per post
- geen omslachtige afhaalprocedures bij voorverkoopadressen
- je hoeft geen geprint ticket te bewaren (of beter gezegd; vergeten…)

Het biedt vooral veel gemak dus.

Hoe werkt het?
Selecteer bij het online kopen van een ticket 'Mobile Ticket' als bezorgmethode voor het aantal gewenste tickets en geef je mobiele telefoonnummer door. Je ontvangt dan binnen 24 uur per sms een weblink op je mobiele telefoon. Om de Mobile Ticket binnen te halen, dien je simpelweg op de link te klikken. Voorwaarde voor deze methode is wel dat je mobiele telefoon over een internetverbinding beschikt.

Het Mobile Ticket zal bij de ingang van de zaal worden gescand en ter plekke kan worden afgelezen aan hoeveel bezoekers dit Mobile Ticket toegang geeft. Als je meerdere tickets in één transactie hebt aangeschaft en je gezelschap kan niet tegelijkertijd arriveren, dan kan Ticketservice de link van te voren naar de overige betreffende perso(o)n(en) doorsturen. Je kan dan de bijbehorende mobiele telefoonnummers doorgeven aan Ticketservice zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Telefoonnummers zullen uiteraard alleen gebruikt worden om je de ticketlink te sturen.

Voor meer informatie kijk op de website van onze ticketpartner Ticketmaster.

Nieuwsoverzicht