013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht WOO HAH! festival app gelanceerd

WOO HAH! festival app gelanceerd

06 jun 2014

Vanaf vandaag kersvers in de App en Play Store: de officiële WOO HAH! festival app voor iOS en Android! De WOO HAH! app is de ideale guide voor bezoekers van het hiphop-festival en staat bomvol toffe content.

De app biedt uitkomst voor festivalbezoekers die zich volledig in WOO HAH! willen onderdompelen. Met informatie over het programma, video’s, foto’s en het laatste nieuws heb je als bezoeker alles wat je wilt weten bij de hand. De app bevat handige gadgets die de festivalervaring van de bezoekers verbeteren. Zo kun je je social media accounts koppelen en moeiteloos foto’s, opmerkingen en je locatie met vrienden delen. Bovendien biedt de app de mogelijkheid om tickets te kopen door middel van een geïntegreerde Ticketmaster pagina. Het tijdschema van het festival wordt op een later moment in de app beschikbaar gemaakt.

WOO HAH! is een gloednieuw, ambitieus en internationaal hiphop-festival georganiseerd door 013 Poppodium en Mojo Concerts. De eerste editie vindt op zondag 6 juli plaats in de Spoorzone in Tilburg. Verdeeld over drie verschillende podia zijn er die dag meer dan 20 hiphopartiesten te zien, waaronder Method Man & Redman, Chance The Rapper, Mos Def, Earl Sweatshirt, Mr. Probz, YG, Dany Brown en De Jeugd Van Tegenwoordig. Kijk voor meer informatie over WOO HAH! en de volledige line-up op www.woohahfestival.com

WOO HAH! is een samenwerking tussen Mojo Concerts en 013 Poppodium. De Spoorzone van Tilburg is een unieke locatie in het centrum van Tilburg: een gebied voor kennis en innovatie waar heden en verleden samenkomen. De perfecte, rauwe en industrieel ogende locatie voor WOO HAH!. Tickets kosten €39,00 (excl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Ticketmaster en www.woohahfestival.com.

WOO HAH! festival app gelanceerd
Nieuwsoverzicht