013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht WOO HAH! festival timetable en plattegrond

WOO HAH! festival timetable en plattegrond

18 jun 2014

Op 6 juli staan 20 van de beste internationale en nationale hiphopacts op het WOO HAH! festival in de Spoorzone van Tilburg. Vanaf vandaag kun je plannen welke artiest jij waar gaat bekijken met de officiële timetable en de plattegrond voor WOO HAH! festival. Daarnaast is ook de randprogrammering bekend.

De timetable met meer dan 20 acts check je onder dit bericht. Ook de plattegrond is hier terug te vinden, zo kun je alvast checken waar de podia zich bevinden. Outdoor kun je terecht op de Puna stage en de CANNA stage bevindt zich in de Koepelhal van de Spoorzone. Maar niet alleen de grote acts krijgen de kans om zich te laten zien op WOO HAH! Xite host een binnen stage in de wagenmakerij waar een deel van de randprogrammering plaatsvindt. Zo komen Poetry Circle Nowhere en Akwasi naar WOO HAH! voor een spoken word set en brengen Rock Steady! en Hustle Kidz je de beste break dance in de vorm van een KO-battle. Daarnaast vertonen de beste Nederlandse en Belgische skaters hun kunsten in het skatepark in samenwerking met Hall of Fame


Wil je up to date blijven van alles wat er op WOO HAH! gebeurt? Download dan nu de WOO HAH! app voor iOS en Android. Daarnaast kun je ook al jouw festival ervaringen meteen delen in deze app.  

WOO HAH! is een gloednieuw, ambitieus en internationaal hiphop-festival georganiseerd door 013 Poppodium en Mojo Concerts. De eerste editie vindt op zondag 6 juli plaats in Tilburg. Verdeeld over verschillende podia zijn die dag meer dan 20 acts te zien in de Spoorzone nabij het centraal station. De complete line up is als volgt:

Method Man & Redman - Mos Def - Earl Sweatshirt - Chance The Rapper - De Jeugd van Tegenwoordig - Danny Brown - YG - Isaiah Rashad - Great Minds - Typhoon - Dret & Krulle - Digitzz - Reazun - Diggy - Dex - Ares - Timmietex - AER - Eigen Makelij presents: Safi & Spreej x Diamantairs x Tiewai

Wil je ze in hoge resolutie bekijken? Klik dan hier voor de timetable en hier voor de plattegrond.

Voor meer informatie en tickets: www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram.

Nieuwsoverzicht