013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Unieke band Metal All Stars met legendarische muzikanten naar 013

Unieke band Metal All Stars met legendarische muzikanten naar 013

14 jul 2014

De heavy metal supergroep Metal All Stars komt op vrijdag 12 december naar 013 voor een eenmalige Nederlandse show. Zelden was de titel ‘all stars’ zo op zijn plek: met legendarische namen als Zakk Wylde, Max Cavalera, Chuck Billy, Joey Belladonna en James Labrie in de gelederen is dit de natte droom van iedere metalfan. Tickets kosten € 35 (excl. servicekosten) en zijn per direct in de voorverkoop gegaan.

De heavy metalwereld kent vele tribute- of all-starbands, maar geen van die groepen is zo uniek als Metal All Stars. Dit gezelschap staat namelijk garant voor de beste, meest legendarische heavy metalklassiekers uitgevoerd door een verzameling absolute topmuzikanten. We durven zelfs legendarische metalmuzikanten te zeggen! Mannen die eerder in Anthrax, Black Label Society, Sepultura, Soulfly, Testament, Dream Theater, Shinedown, Manowar en Venom spelen of speelden.

De eerste shows in Oost-Europa eerder dit jaar bleken een groot succes en nu komt Metal All Stars ook naar Nederland voor slechts één Nederlands optreden in 013. De line-up voor de show in Tilburg:

Zakk Wylde (Ozzy Osbourne/Black Label Society)
James Labrie (Dream Theater)
Max Cavalera (Sepultura/Soulfly)
Joey Belladonna (Anthrax)
Cronos (Venom)
Chuck Billy (Testament)
Jasin Todd (Shinedown)
Ross The Boss (Manowar)
Rhino (Manowar)
Kobra Paige (Gene Simmons Records' Kobra And The Lotus)
Nick Menza (Megadeth)

Volgens de organisatie draait het concept om de wensen van de fans. In plaats van een show bezoeken waarbij je als liefhebber moet wachten op de hits, presenteren de Metal All Stars juist alleen maar die grote klappers gespeeld door de grootste sterren uit de metalwereld. Niet alleen spelen de heren - steeds in wisselende bezetting - nummers van hun eigen bands, ook klassiekers van onder andere Black Sabbath en Iron Maiden staan op de rol. Een unieke belevenis in 013!

Metal All Stars                                  
Vrijdag 12 december 2014 | aanvang 20:30 | zaal open 19:30
Tickets € 35 (excl. service- en transactiekosten) | Jupiler Zaal | Voorverkoop per direct gestart.

Nieuwsoverzicht