013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Ilse DeLange & The Common Linnets in november naar 013

Ilse DeLange & The Common Linnets in november naar 013

17 jul 2014

Ilse DeLange & The Common Linnets komen op zondag 2 november naar 013 Poppodium in het kader van hun najaarstour. Nadat The Common Linnets afgelopen mei met het nummer ‘Calm After The Storm’ een tweede plek in de finale van het Eurovisie Songfestival behaalden, brak de storm pas echt los. Tijdens de show zullen The Common Linnets putten uit zowel eigen repertoire als dat van Ilse DeLange. De kaartverkoop is per direct gestart.

Het album van The Common Linnets heeft wekenlang onafgebroken op de hoogste plek gestaan in de Nederlandse albumlijst. Zowel het album als de single zijn inmiddels met dubbel platina bekroond. De single ‘Calm After The Storm’ heeft in veertien landen op nummer één gestaan. In navolging van het internationale succes zullen The Common Linnets ook optredens buiten de landsgrenzen geven. Onder andere Berlijn, Londen en Wenen staan op het programma.

Voor deze tour bestaan The Common Linnets uit: Ilse DeLange, Ilse’s co-producer en singer/songwriter JB Meijers en de Amerikaanse singer/songwriters Rob Crosby, Matthew Crosby en Jake Etheridge. Allen hebben zij meegewerkt aan het album van The Common Linnets.

Ilse DeLange & The Common Linnets                                      
Zondag 2 november 2014 | aanvang 20:30 | zaal open 19:00
Tickets € 35,- (excl. servicekosten) | Jupiler Zaal | Voorverkoop per direct gestart

Nieuwsoverzicht