013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Bekijk nu de aftermovie van WOO HAH! festival 2014

Bekijk nu de aftermovie van WOO HAH! festival 2014

04 aug 2014

Op zondag 6 juli vond de allereerste editie plaats van het WOO HAH! festival in de Spoorzone van Tilburg. Met 4.500 bezoekers spreekt het hiphopfestival, dat georganiseerd wordt door 013 Poppodium en Mojo Concerts, van een zeer succesvolle eerste editie, waarbij muziek en lifestyle hand in hand gingen. Er stonden zondag in totaal 20 acts en daarnaast verschillende randprogrammering op drie verschillende podia. Onder andere Method Man & Redman, Chance The Rapper en De Jeugd van Tegenwoordig waren te zien.

Nadat op zondagochtend bekend werd dat Earl Sweatshirt door ziekte niet meer kon komen werd direct vervanging gevonden in de Nederlandse topact The Opposites. Het festival kampte even met wat slecht weer, maar gelukkig mocht dat de pret niet drukken. De vele bezoekers trotseerden de regen met gemak. Naast een buitenpodium werd er gebruik gemaakt van twee binnenpodia.

Volgend jaar wil WOO HAH! doorgroeien naar een nog groter evenement op dezelfde toplocatie in de Spoorzone, waarbij de rauwe, industriële uitstraling een extra dimensie geeft aan de gehele beleving. De organisatie kijkt met veel plezier terug naar deze eerste, zeer geslaagde editie van een hiphopfestival vol internationale allure.

Bekijk hieronder de aftermovie:

Nieuwsoverzicht