013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Beperkt treinverkeer van en naar Tilburg in oktober

Beperkt treinverkeer van en naar Tilburg in oktober

02 sep 2014

Binnenkort veranderen er een aantal zaken op het Centraal Station in Tilburg. Er is geïnvesteerd in een bredere reizigerspassage, een nieuwe tunnel naar de Spoorzone en meer uitgebreide winkel faciliteiten . Helaas brengen deze veranderingen ook wat onoverkomelijke problemen mee voor reizigers naar en rond Tilburg in oktober. 

Door grootschalige werkzaamheden aan het centraal station is Tilburg van 11 t/m 26 oktober moeilijk of zelfs niet bereikbaar. Van 11 t/m 17 en 24 t/m 26 rijden er geen sprinters van en naar Breda. Op 18 tot en met 23 oktober rijden er zelfs helemaal geen treinen van en naar Tilburg. Geen zorgen, de NS zet tijdens deze periode wel snel- en stopbussen in. Er wordt geadviseerd rekening te houden met een extra reistijd van een halfuur tot een uur.

Ga je in oktober een show bezoeken in 013? Check dan voor vertrek je reis via de NS reisplanner of via 9292ov.nl.

Update 23 oktober:

Werkzaamheden op Centraal Station Tilburg duren langer dan gepland.

De werkzaamheden in en rondom Tilburg gaan twee dagen langer duren dan voorzien. Dit betekent dat er vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober nog bussen in plaats van treinen rijden van en naar Tilburg.

Vanaf zondag 26 oktober rijden er weer treinen van en naar Tilburg, alleen de Sprinter tussen Den Bosch en Tilburg rijdt niet, u kunt hiervoor gebruik maken van de Intercity.

Nieuwsoverzicht