013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Website 013 genomineerd voor  Website Van Het Jaar

Website 013 genomineerd voor Website Van Het Jaar

03 sep 2014

Onze in april 2014 gelanceerde website is genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing. Vanaf 29 september tot en met 7 november 2014 kan het Nederlandse publiek haar stem uitbrengen. 

Eerder dit jaar sloegen we de handen ineen met internetbureau Freshheads. Op de vernieuwde website is de totaalbeleving van 013 naar het web vertaald en heeft het op visueel niveau een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. En dit is niet onopgemerkt gebleven. 013.nl dingt dit jaar mee naar de titel Website van het Jaar 2014.

Tijdens de Website van het Jaar verkiezing kiest het Nederlandse publiek de beste en populairste website van 2014. In de categorie ‘Vrije Tijd’ gaat 013.nl onder andere de strijd aan met partner TicketSwap. Per categorie zijn er twee prijzen te vergeven; ‘De Beste Website’ en ‘De Populairste Website’. De website met overall de beste beoordeling mag zich vervolgens dé website van het jaar noemen.

Sanne Reiniers, Hoofd Communicatie bij 013 Poppodium: “Met onze nieuwe website hebben we geprobeerd om de totaalbeleving van een concert zo optimaal mogelijk te maken. Niet alleen tijdens, maar ook voor én na een concert. Zo beluister je dankzij de integratie van Deezer met één druk op de knop vooraf artiesten, en geniet je na met foto’s en video’s gemaakt door de concertbezoekers zelf. Je hebt dus genoeg redenen om onze website te bezoeken. We zijn zeer trots dat dit erkend wordt en we samen met Freshheads genomineerd zijn voor deze mooie prijs.“

De verkiezing wordt dit jaar voor de veertiende keer uitgevoerd door analytics en insights leverancier MetrixLab in samenwerking met e-business platform Emerce. Met circa één miljoen stemmen behoort de Website van het Jaar verkiezing tot de grootste publieksprijzen van ons land. 

Nieuwsoverzicht