013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht New Year's Eve 2015 volgens: De Gin Gin

New Year's Eve 2015 volgens: De Gin Gin

08 dec 2014

Op 31 december luiden wij het einde van het jaar en de start van 2015 in met 'Tilburg's Finest' in de vorm van organisaties: We All LoveDIEPDe Gin Gin en Le Scratch op New Year's Eve 2015. In onze rubriek 'NYE 2015 volgens...' spreken we elke week met één van de deelnemende organisaties om te kijken hoe zij kleur gaan geven aan NYE in 013 Poppodium. Vandaag de beurt aan Ben Penn van De Gin Gin!

New Year's Eve 2015 volgens: De Gin Gin

De Gin Gin wordt gehost door Ben Pen (Red Light Radio) en is een clubavond gevuld met 60's Soul, Latin, Afrofunk, Souljazz en meer muziek uit de jaren 60' en 80'. De Gin Gin bevindt zich in gebouw 84/Club Smederij in de Spoorzone. 2,5 jaar terug startte de organisatie in De NWE Vorst. Ben Penn organiseert al ruim 15 jaar clubavonden waaronder 'De Verjaardag Van', 'BOEIE' en 'CABRIO'. Met zijn ervaring als radio en club DJ weet Ben hoe hij een dansvloer in beweging krijgt.

Hoi Ben! Wat kunnen bezoekers van jullie verwachten op News Year’s Eve?

"Een grote potpoerie van alles wat de zwarte muziekgeschiedenis heeft te bieden. Van Soul tot Latin, van Rock n Roll tot Hiphop. Als er maar energie in zit!"

Welke track vat voor jullie 2014 samen op muzikaal gebied en gaat er zeker niet ontbreken in de set?

"Pfoe, zoveel keuze... Hier denk ik nog even over na!"

Nieuwjaar is natuurlijk een tijd voor reflectie, wat zijn de goede voornemens van jullie organisatie?

"Gaten blijven vullen in Tilburg en blijven exporteren naar de rest van het land.En vooral het belang en de passie voor goede muziek door de strot blijven duwen, maar wel met liefde en zachte hand hoor!"

Oké, maarre oliebollen met krenten of oliebollen zonder krenten? 

"Zonder krenten, met alles bij de essentie blijven en elke ruis vermijden!"

Koop hier je tickets voor New Year's Eve 2015!

Nieuwsoverzicht