013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Dagtickets Roadburn Festival 2015 nu in de verkoop

Dagtickets Roadburn Festival 2015 nu in de verkoop

09 dec 2014

Roadburn is blij mee te delen dat er, voor het eerst sinds 2007, ook dagtickets te koop zullen zijn voor Roadburn Festival, wat plaats zal vinden van donderdag 9 april t/m zondag 12 april 2015. De laatste paar jaren waren er alleen drie- of vierdagentickets beschikbaar. Deze trend wordt dit jaar doorbroken door ook dagtickets beschikbaar te stellen die de gevarieerde line-up van deze 20ste editie benadrukken. De verkoop is inmiddels van start gegaan via Roadburn.com, 013.nl en Ticketmaster.com

Roadburn Directeur Walter Hoeijmakers: “We zijn erg enthousiast om de dagtickets te herintroduceren voor de 2015 editie, het geeft onze bezoekers meer flexibiliteit. Over de jaren heen is het festival steeds verder gaan evolueren en hebben we gaandeweg veel vaste fans opgepikt, zoals altijd ontvangen wij deze met open armen voor deze 20ste editie. Dit jaar kregen we echter ook veel verzoeken vanuit onze doelgroep om slechts één dag te bezoeken. De diversiteit in de line-up zorgt ervoor dat het veel verschillende subculturen aanspreekt, waarbij soms de ene dag ook meer aanspreekt dan een andere. De kracht van het festival is dat je in een tijdsbestek van 3 tot 4 dagen een hoop nieuwe bands leert kennen. Wij weten echter dat dit ook mogelijk is in één dag en zijn ons bewust van de tijd en financiële factoren die meetellen in de keuze voor een festival. We hopen deze keuze te vergemakkelijken door het beschikbaar stellen van dagtickets, of je Roadburn nu in één dag aandoet, of jezelf vier dagen laat onderdompelen in het Roadburn extravaganza.” Op 3voor12 geeft Walter Hoeijmakers meer uitleg over deze beslissing.

De volgende tickets zijn per direct te koop voor Roadburn:

donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag (3 dagen festival + Afterburner) - €185

donderdag, vrijdag, zaterdag (3 dagen festival) - €165

donderdag OF vrijdag OF zaterdag (één dag festival) - €59

zondag (The Afterburner)  - twee stages met artiesten -  €32.50

Alle vernoemde ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

De 20ste editie van Roadburn Festival kent  o.a. Fields of the Nephilim als hoofdact en heeft tevens speciale optredens van Enslaved en Wardruna, die het unieke muziekstuk ‘Skuggsjá’ zullen spelen. The Heads, Anathema, Eyehategod, Russian Circles, Floor, Messenger, Wovenhand en tientallen andere artiesten staan ook op de line-up. Binnenkort verschijnen er nog enkele namen voor het festival.

Nieuwsoverzicht