013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht New Year's Eve 2015 volgens: Le Scratch

New Year's Eve 2015 volgens: Le Scratch

15 dec 2014

Op 31 december luiden wij het einde van het jaar en de start van 2015 in met 'Tilburg's Finest' in de vorm van organisaties: We All LoveDIEPDe Gin Gin en Le Scratch op New Year's Eve 2015. In onze rubriek 'NYE 2015 volgens...' spreken we elke week met één van de deelnemende organisaties om te kijken hoe zij kleur gaan geven aan NYE in 013 Poppodium. Vandaag de beurt aan de homies van: Le Scratch!

New Year's Eve 2015 volgens: Le Scratch

Le Scratch bestaat uit een team van creatievelingen dat zijn oorsprong in Londen kent. Sinds de afgelopen drie jaar zijn ze in Tilburg te vinden. Met live kunst, 90's hiphop en een sfeer die het midden houdt tussen een avond in de club en een gezellig huisfeestje zet de organisatie maandelijks thuisbasis Cul De Sac op zijn kop.

Hey homies! Wat kunnen bezoekers zoal van jullie verwachten deze jaarwisseling?

"Binnenlopen op onze feestjes is alsof je een huisfeestje bezoekt en je gelijk je beste vrienden tegenkomt, nieuwjaarsavond zal daar geen uitzondering op vormen!" 

Welke track vat voor jullie 2014 samen op muzikaal gebied en komt er sowieso voorbij in jullie setlist voor NYE? 

"We genoten ervan om te zien dat alle dames een fantastisch jaar in muziek hadden, er komen dus sowieso tracks voorbij van O.G. babes zoals Missy, Kim, Lauren, Foxy, Mary, er zijn er zoveel die de weg geplaveid hebben!' 

Nieuwjaar is natuurlijk een tijd voor reflectie, wat zijn de goede voornemens van jullie organisatie?

"Wij hebben hetzelfde voornemen als altijd, waarbij we proberen om ons ethos zo authentiek mogelijk te houden. Ons team bestaat uit verschillende creatievelingen en Le Scratch was altijd bedoeld als een fijne get-together om te feesten, samenwerkingen te starten en geïnspireerd te raken, dit alles onder het genot van een epic soundtrack. Zolang we deze idealen kunnen vasthouden zijn wij blij!"

Tof! Gezien jullie niet het voornemen hebben om af te vallen, kiezen jullie voor oliebollen met krenten of zonder krenten?

"Zonder! En als we dan toch all out gaan, dan graag gedipt in Nutella ook!"

Scoor je tickets voor New Year's Eve 2015 hier!

Nieuwsoverzicht