013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht New Year's Eve volgens: Diep

New Year's Eve volgens: Diep

29 dec 2014

Op 31 december luiden wij het einde van het jaar en de start van 2015 in met 'Tilburg's Finest' in de vorm van organisaties: We All LoveDIEPDe Gin Gin en Le Scratch op New Year's Eve 2015. In onze rubriek 'NYE 2015 volgens...' spreken we elke week met één van de deelnemende organisaties om te kijken hoe zij kleur gaan geven aan New Year's Eve in 013 Poppodium. Vandaag de beurt aan de personen die nu al enkele jaren de beste deephouse, elektronica en minimal brengen: Diep

New Year's Eve volgens: Diep

Joost (Bakvorm) is begonnen met het organiseren van Diep eind 2010. Later is Stijn Hosman (Hosman) daar bij aangesloten. Vanaf het begin wordt Diep in de Kleine Zaal van 013 gehouden en nog steeds. Het is dan ook heerlijk om in onze eigen thuishaven het nieuwe jaar in te luiden.

Hallo Joost en Stijn, tof dat jullie met ons het nieuwe jaar in stijl komen inluiden! Wat zijn jullie plannen om deze avond onvergetelijk te maken?

"Diep in het kwadraat. Wij houden ons idee om goede en recente elektronische muziek ten gehore te brengen in stand. En voor Nieuwjaar hebben wij een van de beste acts van dit jaar, Genius of Time, naar Tilburg weten te halen. Zij doen een live act met allerlei analoge apparatuur, heel gaaf. Resident DJ's Hosman & Bakvorm zullen hun pareltjes van 2014 laten horen. En Brad Coleman, een Tilburgs talent, zal met zijn live set er voor zorgen dat de zaal de juiste elektronische voeding krijgt."

Dat klinkt goed! Is er nog één specifieke track die voor jullie 2014 samenvat en die zeker niet gaat ontbreken in jullie set? 

"Bakvorm: 'Ik vind het veel belangrijker dat Hosman weer met ontbloot onderlijf draait, lekker stiekem van genieten! In mijn set zal de nodige disco niet ontbreken. En een geweldige plaat van dit jaar vind ik 'Heavyhandz - Light Is New'. Zo'n typische plaat waar mensen het niet kunnen laten om even te komen vragen wat het is. Zo ingetogen maar zo energiek, helemaal mijn straatje.

Hosman: ‘Natuurlijk zo’n onmogelijke vraag, maar om één van de pareltjes van afgelopen jaar voor mij uit te lichten: Moderat - Bad Kingdom (Dj Koze Remix). Een plaat waar twee van mijn helden worden gecombineerd tot iets wat praktisch elke dansvloer in vuur en vlam zet, deze zal dus zeker voorbij komen.

Ik ben alleen hopelijk tegen de tijd dat ik aan mijn set kan beginnen nog helder genoeg om niet alleen maar guilty pleasures de zaal in te sturen, als dat gebeurt volgt mijn shirt vaak snel.’"

Guilty pleasures zijn wij nooit vies van hoor! Hebben jullie nog andere voornemens naast het ontbloten van Stijn zijn onderlijf?

"Wij hebben onze volgende booking voor het nieuwe jaar al gemaakt. Daar zeggen wij natuurlijk nog lekker niks over, maar het is voor Stijn & mij wel een van onze 'all time favorites'. Verder blijven wij verrassende en interessante acts voor Diep naar Tilburg halen. Daar zijn wij goed in. Als laatste willen wij graag iedereen bedanken die onze feesten zo trouw hebben bezocht in 2014. Zonder hen geen Diep! Dank!"

Zelfs geen tipje van de sluier? Nou goed, we zien het wel als de volgende editie van Diep wordt aangekondigd! Dan nog de belangrijkste vraag, moeten we voor jullie oliebollen met of zonder krenten klaar zetten?

"Ons om het even! Het wordt pas een oliebol als er poedersuiker op zit."

Scoor je tickets voor New Year's Eve 2015 hier!

Nieuwsoverzicht