013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Run The Jewels, Joey Bada$$ en meer naar WOO HAH! 2015

Run The Jewels, Joey Bada$$ en meer naar WOO HAH! 2015

21 jan 2015

Zaterdag 4 juli 2015 vindt de tweede editie van het internationaal toonaangevende hiphopfestival WOO HAH! plaats. Er treden die dag meer dan dertig acts op in de karakteristieke Spoorzone van Tilburg, verspreid over vier podia. De eerste namen voor het festival zijn onder meer Run The Jewels, Joey Bada$$, Vince Staples en Freddie Gibbs. Kaartverkoop voor WOO HAH! start op zaterdag 31 januari om 10:00 uur via woohahfestival.com. Er is een gelimiteerd aantal ambassador tickets beschikbaar voor €30,- (excl. servicekosten). Reguliere tickets kosten €39,- (excl. servicekosten).

Het illustere Amerikaanse duo Run The Jewels bestaat uit niemand minder dan rapper/producer El-P en rapper Killer Mike. In 2014 brachten zij 'Run The Jewels 2' uit en verrasten zij vriend en vijand met het immense succes van dit album. Van The Guardian tot de Billboard Music Charts, in alle lijsten schopte het album het tot de hoogste regionen. Met als absolute kers op de taart de bekroning tot Album van het Jaar door het prestigieuze Pitchfork.

Met JOEY BADA$ heeft WOO HAH! de tweede internationale naam van formaat weten te strikken. De jonge rapper uit Brooklyn, New York bracht gisteren zijn langverwachte debuutalbum 'B4.DA.

De eveneens jonge rapper Vince Staples deed mee op het album van Earl Sweatshirt, maar bewees recentelijk met zijn 'Hell Can Wait' EP dat hij klaar is voor een volwaardige solo carrière. Daarnaast brengt ook Freddie Gibbs zijn onvervalst rauwe gangsta rap naar Tilburg. De andere namen die bevestigd zijn voor WOO HAH! 2015: Your Old Droog, door kenners betiteld als 'de nieuwe Nas', en de Australische Remi Kolawole. Meer toevoegingen aan de line-up worden de komende weken bekend gemaakt.

Na een bijzonder succesvolle eerste editie in 2014, met onder meer optredens van Method Man & Redman, Chance The Rapper, YG en Isaiah Rashad, keert WOO HAH! in 2015 terug naar de Spoorzone van Tilburg. De festivalorganisatie pakt flink uit met een extra podium, meer optredende artiesten en een groter festivalterrein. Ook dit jaar wordt er weer aandacht besteed aan hiphop lifestyle, uitgebreide eetgelegenheden en diverse vormen van randprogrammering.

Tickets voor WOO HAH! 2015 zijn vanaf zaterdag 31 januari om 10:00 uur verkrijgbaar. Vroege vogels betalen voor een ambassador ticket € 30,- (excl. servicekosten). Let op: er is slechts een gelimiteerd aantal ambassador tickets verkrijgbaar waarvoor geldt OP = OP. De voorverkoop van reguliere tickets a € 39,- gaat direct van start zodra de ambassador tickets zijn uitverkocht. De ticketprijs is gelijk aan 2014. Voor meer informatie: www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram. uit. Het album belooft nu al een klassieker in het genre te worden. Dit jonge talent maakt hiphop doorspekt met catchy boombap beats die aan de jaren '90 refereren.{replace3} Na een bijzonder succesvolle eerste editie in 2014, met onder meer optredens van Method Man & Redman, Chance The Rapper, YG en Isaiah Rashad, keert WOO HAH! in 2015 terug naar de Spoorzone van Tilburg. De festivalorganisatie pakt flink uit met een extra podium, meer optredende artiesten en een groter festivalterrein. Ook dit jaar wordt er weer aandacht besteed aan hiphop lifestyle, uitgebreide eetgelegenheden en diverse vormen van randprogrammering.

Tickets voor WOO HAH! 2015 zijn vanaf zaterdag 31 januari om 10:00 uur verkrijgbaar. Vroege vogels betalen voor een ambassador ticket € 30,- (excl. servicekosten). Let op: er is slechts een gelimiteerd aantal ambassador tickets verkrijgbaar waarvoor geldt OP = OP. De voorverkoop van reguliere tickets a € 39,- gaat direct van start zodra de ambassador tickets zijn uitverkocht. De ticketprijs is gelijk aan 2014. Voor meer informatie: www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram.
Nieuwsoverzicht