013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht The Common Linnets in december terug naar 013

The Common Linnets in december terug naar 013

07 mei 2015

The Common Linnets komen op zaterdag 19 december terug naar de vernieuwde grote zaal van 013 Poppodium. De band onder leiding van Ilse DeLange en JB Meijers bracht vanochtend een gloednieuwe single ten gehore in het radioprogramma van Giel Beelen op 3FM. De voorverkoop voor de show in 013 is per direct gestart.

Het succes van The Common Linnets begon met het nummer ‘Calm After The Storm’. De band onder leiding van Ilse DeLange en JB Meijers behaalde hiermee een tweede plek in de finale van het Eurovisie Songfestival. De single bereikte in maar liefst veertien landen de nummer één positie. Succesvolle nationale en internationale tours volgden en het album werd bekroond met vele prijzen en awards, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. Zo ontving het door Americana, country, folk en bluegrass geïnspireerde gezelschap onder andere een Edison, de Popprijs en de Duitse Echo Award.

Dit jaar keren The Common Linnets terug naar de studio om nieuw werk op te nemen. Het eerste wapenfeit is de gloednieuwe single ‘We Don’t Make The Wind Blow’.

The Common Linnets
Zaterdag 19 december 2015 | aanvang 20:30 | zaal open 19:00

Tickets € 35,- (excl. servicekosten) | Grote Zaal | Voorverkoop is per direct gestart

Nieuwsoverzicht