013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Gare Du Nord bezorgt 013 warme winter

Gare Du Nord bezorgt 013 warme winter

15 jun 2015

Vanavond staat Gare Du Nord weer in 013! De soulvolle jazz en lounge van de Nederlands-Belgische groep staat al jaren garant voor vurige albums en opwindende liveshows. Het nieuwe album ‘Stronger!’ verschijnt op 1 oktober van dit jaar.

Gare Du Nord heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een uitermate sterke liveband. De zevenkoppige formatie legt zich toe op energieke groovende uptempo funk en jazz met soulinvloeden en doet dat bepaald niet onverdienstelijk. De groep staat bijvoorbeeld onder contract bij hét jazzlabel voor de fijnproevers Blue Note en heeft na vele shows in clubs en op festivals als North Sea Jazz een behoorlijke reputatie opgebouwd.

Op het nieuwe album ‘Stronger!’ (met als eerste single ‘Gimme That Sexy Thing‘ – én gastbijdragen) heeft de groep zich ten doel gesteld om dat bijzondere livegeluid eindelijk eens goed op plaat vast te leggen. Gare Du Nord gaat dit nieuwe album vanzelfsprekend ondersteunen met liveshows en 013 wordt daarbij niet overgeslagen.

Naast alle nieuwe songs komen ook de vele hits zoals ‘Marvin & Miles’, ‘You're My Medicine’ en ‘Beautiful Day’ voorbij in een show van zo'n twee uur. Aansluitend aan de show is er voor het publiek de mogelijkheid om de band live te ontmoeten en een ter plekke gesigneerd exemplaar van de nieuwe cd of lp ‘Stronger!’ te kopen. Extra: op vertoon van het concertkaartje ontvangt elke bezoeker ter plekke 5 euro korting bij aanschaf van de gesigneerde cd/lp.

De Gare du Nord-Stronger! clubtour najaar 2015 wordt gepresenteerd door NPO Radio 6 Soul & Jazz.

Gare Du Nord
Vrijdag 27 november 2015 | aanvang 20:00 | zaal open 19:00

Tickets € 20 (excl. service- en transactiekosten) | Jupiler Zaal | Voorverkoop vanaf ???
013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Nieuwsoverzicht