013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht WOO HAH! maakt randprogramma en tijdschema bekend

WOO HAH! maakt randprogramma en tijdschema bekend

19 jun 2015

De muzikale line-up van hiphopfestival WOO HAH! was met grote namen waaronder CYPRESS HILL, RUN THE JEWELS en JOEY BADA$$ al enige tijd rond. De festivalorganisatie maakt nu ook de randprogrammering en het tijdschema bekend. Bezoekers kunnen op WOO HAH! niet alleen genieten van de beste hiphop, maar ook van de beste B-Boy’s en B-Girl’s, live graffiti, skate demo’s, een festivalmarkt en nog veel meer. WOO HAH! vindt plaats op zaterdag 4 juli in de Spoorzone in Tilburg. Tickets kosten €39,- (excl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar via www.woohahfestival.com.

WOO HAH! biedt meer dan alleen hiphopmuziek. Naast een stijlvolle aankleding van het festivalterrein binnen de karakteristieke Tilburgse Spoorzone en een ruime keuze aan eetgelegenheden staat er een breakdance showcase op het programma met acht nationale en internationale topdansers. In een één-op-één-wedstrijd gaan ze de strijd met elkaar aan, onder toeziend oog van wereldkampioen Menno van Gorp.

Daarnaast krijgen de grootste raptalenten uit Tilburg én daarbuiten de ruimte om hun skills te laten zien tijdens Talent Meets Talent. Acht jonge honden zullen hier hun kunsten vertonen. De graffitikunstenaars van Kings Of Colors zorgen voor live graffiti op het buitenterrein en in het Ladybird Skatepark, wat onderdeel is van het festivalterrein, worden skate demo’s gegeven door het Solid Demo Team. In tegenstelling tot vorig jaar is deze skatebaan dit jaar vrij begaanbaar voor bezoekers. Dus neem je eigen deck mee, en vertoon je beste tricks op het festival!

Naast fonkelnieuwe WOO HAH! merchandise, die ontwikkeld is in samenwerking met Kingdom Skateshop Tilburg, en merchandise van de optredende acts is er een festivalmarkt met een divers aanbod aan hiphopgerelateerde items.

Ten slotte maakt het hiphopfestival ook het tijdschema bekend, waarin al verklapt wordt dat Le Scratch het feest in de late uurtjes door zet met een old school block party op het buitenterrein. Klik hier om het tijdschema te bekijken.

WOO HAH! wordt georganiseerd door 013 Poppodium en Mojo Concerts. De festivalorganisatie pakt dit jaar flink uit met een extra podium, meer optredende artiesten en een groter festivalterrein. Op de line-up staan onder andere CYPRESS HILL, RUN THE JEWELS, JOEY BADA$$, BIG SEAN, FREDDIE GIBBS, FRESKU, TRAVI$ SCOTT en CANNIBAL OX. Tickets kosten €39,-. Ga voor meer informatie naar www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram.

WOO HAH! 2015
ZATERDAG 4 JULI 2015 | 13:30 | Spoorzone, Tilburg
Tickets - voorverkoop: €39,- (excl. servicekosten)
Tickets - deurverkoop, mits beschikbaar:€45,-
www.woohahfestival.com
Nieuwsoverzicht